Steelseries mi Logitech

M U D N

80+
Reaksiyon skoru
10
Selam herekese kendime mouse almak istiyorum ama kararsız kaldım sizce Steelseries Rival 3 RGB kablosuz mouse mu yoksa Logitech g305 kablosuz mouse mu ?

Selam herekese kendime mouse almak istiyorum ama kararsız kaldım sizce Steelseries Rival 3 RGB kablosuz mouse mu yoksa Logitech g305 kablosuz mouse mu ?
Logitech gözüme daha hoş geldi. Tasarımı daha güzel değil mi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Zaten özellikleri aynı pek incelemedim ama genellikle özellikleri aynıydı

Logitech gözüme daha hoş geldi. Tasarımı daha güzel değil mi
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Zaten özellikleri aynı pek incelemedim ama genellikle özellikleri aynıydı
Bana da 1 tık Logitech in tasarımı daha iyi geldi ama yine bir sorayım dedim önemli olan mouse un kendisi hangisi daha iyi onu merak ediyorum

Steelseries

Rival 3ü kullanmadım. G305i 3 aydır kullanıyorum. Onun hakkında yorum yapabilirim. Genel olarak fazlasıyla memnunum. Kablolu mouselarla hiçbir farkı yok tepkime konusunda. 2 tane pil modu var. Dayanıklılık ve performans. Dayanıklılık günlük işler için pilin daha uzun gitmesi için farenin tepkime hızlarını biraz düşüren bir mod. Performans da tam verim alabileceğin bir mod. Performans biraz daha hızlı pil tüketiyor. Ben aldığım günden bu aya performansta kullandım ve pili günde minimum 10 saat kullanımda 3 ay dayandı. İki modla karışık kullanırsan daha uzun bile gider muhtemelen. Tavsiye edebilirim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,036
Üyeler
196,875
Son üye
Ellegans
Geri