Steelseries Mouse Seçimi

mertbey

80+
Reaksiyon skoru
227
rival 300s almayı düşünüyordum rival3 e döndüm ama bir türlü kafama yatmıyor mouse elime otururmu die iki mouse de ölçülere göre elime uygun ama sanki 300s daha raht mış gibi gelior kullanan varmı rival 3 lütfen bir yardım edermisniz çok kararsızım !!!

rival 300s almayı düşünüyordum rival3 e döndüm ama bir türlü kafama yatmıyor mouse elime otururmu die iki mouse de ölçülere göre elime uygun ama sanki 300s daha raht mış gibi gelior kullanan varmı rival 3 lütfen bir yardım edermisniz çok kararsızım !!!
elinin ölçülerini söyle ve tutuş stilini yaz

öle diyorlar ama böle şekil itibarı ile sanki 300s böle cuk gibi oturcak hissi veriyor resimlerde

Ne kadar çok fazla bu konudan açtınız. Başlığınız konu kapatılmasına sürüklüyor. Konularınızda 50 tane arkadaş yardımcı oldu neyi anlamadınız?

Gidip fareleri test etmeye ne dersiniz.

elimin uzunluğu 12.4 cm yaklaşık genişliği 8.5 cm tutuş stilimde kavrama die geçiyor galiba pençe değil yani
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne kadar çok fazla bu konudan açtınız. Başlığınız konu kapatılmasına sürüklüyor. Konularınızda 50 tane arkadaş yardımcı oldu neyi anlamadınız?

Gidip fareleri test etmeye ne dersiniz.
bu sonu merak etmeyin :D

elimin uzunluğu 12.4 cm yaklaşık genişliği 8.5 cm tutuş stilimde kavrama die geçiyor galiba pençe değil yani

bu sonu merak etmeyin :D
12 cm sanırım çocuksun :D kesinlikle rival 3 rival 300 alırsan kullnamazssın

evet daha 14 üm ben abi :D

ım a little gamer :D profil fotomda ben zaten qeqewqe
rival 300ü senin elinin 1.5 katı insanlar kullanıyor şakasızım elim 16-9 cm ama rival 3 fingertip ile oturdu elime

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,188,423
Üyeler
188,594
Son üye
aslany
Geri