Steelseries nova 5 wierless alınır mı?

Medimarkta 3 al 2 öde kampanyası var nova 5x 3 tane alırsak kişi başı 3800₺ geliyor 1 kişi buldum 1 kişi varmı alacak, kulaklık gelince kargo ile gönderim yaparım hiç açmadan.
Ne zamana kadar geçerli bu? Hangi şehirdesin?

Son düzenleme:
Ne zamana kadar geçerli bu? Hangi şehirdesin?
Çanakkaledeyim hocam süresini bilmiyorum eğer düşünürsen ürün geldikten sonra geldiği gibi sana kargolarım hiç açmadan. Sen neredesin duruma göre hallederiz bir şekilde.

Çanakkaledeyim hocam süresini bilmiyorum eğer düşünürsen ürün geldikten sonra geldiği gibi sana kargolarım hiç açmadan. Sen neredesin duruma göre hallederiz bir şekilde.
Malesef Çanakkale'de değilim. Böyle durumlarda elden alışveriş tercih ediyorum. Kendi arkadaşlarıma soracağım mecburen.

Malesef Çanakkale'de değilim. Böyle durumlarda elden alışveriş tercih ediyorum. Kendi arkadaşlarıma soracağım mecburen.
Tamamdır hocam nasıl isterseniz temrar düşünürsen yazabilirsin.

Düz arctis modeller daha iyiydi. Bu Novalar kafada sağlam durmuyor.

dışarıda kullanım için nasıl tam olarak açıklar mısınız
Dışarıda kullanmak için sade bir tasarımı var mikrofonu gizlendiği için sırıtmıyor kaba duruyor kafada
Post automatically merged:

arkaşım da alıcak 1 kişi kaldı alıp sonra 4 bin cıvarına gidermi acaba bilemedim
4 bin zor bence hocam

Düz arctis modeller daha iyiydi. Bu Novalar kafada sağlam durmuyor.
Arctis 5 de ses sorunu var diyorlardı %85 in altında sağ ve soldan eşit ses mı ne gelmiyormuş yanlışım varsa affola

Dışarıda kullanmak için sade bir tasarımı var mikrofonu gizlendiği için sırıtmıyor kaba duruyor kafada

4 bin zor bence hocam

Arctis 5 de ses sorunu var diyorlardı %85 in altında sağ ve soldan eşit ses mı ne gelmiyormuş yanlışım varsa affola
Acrtisin bütün modellerinde öyle bir dengesizlik var doğru.

Geri