Neler Yeni

SteelSeries Prime+ Plus alınır mı?

EgeKrml

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
ege kırımlı
Merhaba eski konu farkındayım ama merak ettiğim bir şey var. kimse uzun vaade de tecrübelerini aktarmamış. Acaba bana uzun vaade de bir arızası oluyor mu olmuyor mu açıklayabilir misiniz rahatsız ettiğim için teşekkürler.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,359
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Merhaba eski konu farkındayım ama merak ettiğim bir şey var. kimse uzun vaade de tecrübelerini aktarmamış. Acaba bana uzun vaade de bir arızası oluyor mu olmuyor mu açıklayabilir misiniz rahatsız ettiğim için teşekkürler.
Hiçbir problemi yok, on numara mouse ama hala sol ve sağ tuşun hassas olduğunu düşünüyorum.

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,805
İsim
Kerem Çavuş
2. ayı görmeden sol clicki bozuldu , daha önceki rival 3 ün de sensörü bozulmuştu o yüzden artık steelseries mouselara tövbeliyim , belki benim çok şanssızlığımdır bilemiyorum ama malzeme kalitesi , sensör açısından fiyat olarak hala alınabilir gibi , servislik bir durumunuz olursa da değişim yapılmıyor sadece para iadesi yapılabiliyor bunu da eklemiş olayım

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,359
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
2. ayı görmeden sol clicki bozuldu , daha önceki rival 3 ün de sensörü bozulmuştu o yüzden artık steelseries mouselara tövbeliyim , belki benim çok şanssızlığımdır bilemiyorum ama malzeme kalitesi , sensör açısından fiyat olarak hala alınabilir gibi , servislik bir durumunuz olursa da değişim yapılmıyor sadece para iadesi yapılabiliyor bunu da eklemiş olayım
arkadaşımla aynı anda aldım ikimizde sorunsuz kullanıyoruz, bence sen şanssızlık yaşamışsın. Tek şikayetim tuşlar biraz hassas onun dışında sorunum yok.

TyShame

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
808
İsim
Halil
İlgilendiği Kategoriler
Tarih, Felsefe, Mobil Bilgisayarlar, Oyunlar
Güzel ben kullanıyorum benimde razer 3500 bozulduğu için geçtim. Fare güzel benim elim biraz normalden küçük olduğu için tam geliyor ortalama ele de güzel gelir ama büyük elin varsa claw mıdır ne tutuş diyolar bilmiyorum büyük ihtimal öyle basarsın. Benim için avantajı arkada programı açık olmadan dpi değiştirmek ve arka planda çalışmadığı halde 1000hz kullanmak oldu. Ani hareketleri güzel algılıyor sprayleri de daha net atmaya başladım. 500 tl iyi para bende o civarlarda almıştım 7 8 ay önce güzel fiyat.

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,359
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Güzel ben kullanıyorum benimde razer 3500 bozulduğu için geçtim. Fare güzel benim elim biraz normalden küçük olduğu için tam geliyor ortalama ele de güzel gelir ama büyük elin varsa claw mıdır ne tutuş diyolar bilmiyorum büyük ihtimal öyle basarsın. Benim için avantajı arkada programı açık olmadan dpi değiştirmek ve arka planda çalışmadığı halde 1000hz kullanmak oldu. Ani hareketleri güzel algılıyor sprayleri de daha net atmaya başladım. 500 tl iyi para bende o civarlarda almıştım 7 8 ay önce güzel fiyat.
Hocam konu geçen senenin konusu, o sebeple fiyat tabii ki 500TL değil 1000TL ama o bütçe içinde tercih edilebilecek bir mouse olduğunu düşünüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,068,369
Üyeler
169,710
Son üye
erkanha
Top Bottom