Coil whine sorunu varmıs yorumlara bakınca görüyorsunuz.SteelSeries omx Fps Gaming Oyuncu Mouse gextrx 976748 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
SteelSeries omx Fps Gaming Oyuncu Mouse gextrx 976748 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Steelseries in en iyi sensörüne sahip bu mouse nasıl bu fiyata satılıyor gerçekten anlamıyorum.
Düz prime almak daha mantıklı yakın zamanda inceleme açıcağım bu mouse hakkındaCoil whine sorunu varmıs yorumlara bakınca görüyorsunuz.
ips farkı var ama hissedilebileceğini sanmıyorum şuan bu fiyatlarda alınabilecek en iyi mouse hatta ssin tek fp ürünü olabilir 3395in en büyük artısı genelde wirelesslarda kullanılıyor onların da sorunsuz olanları 1300-1500 den başlıyor. (dragon fly f1, vxe r1, delux m800 pro vs.)pmw3395 ile çok farkı var mı ?
Plus almayı düşünüyorum ama ne gibi sorunu varBen prime aldım yabancı sitelerdeki yorumlara göre plus almadim ama yinede alayım almayayım karar vermedim 2 tane prime rival 3 var bunu alsam ortaya tam karışık olacak MSI mouse asla almam
rival 3 den çok farkı var mıdırSteelSeries omx Fps Gaming Oyuncu Mouse gextrx 976748 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
SteelSeries omx Fps Gaming Oyuncu Mouse gextrx 976748 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Steelseries in en iyi sensörüne sahip bu mouse nasıl bu fiyata satılıyor gerçekten anlamıyorum.
Çok fark yok zaten bu aradaki farka daha iyi mouse vardır.rival 3 den çok farkı var mıdır
Bende rival 3 varda ondan sordumÇok fark yok zaten bu aradaki farka daha iyi mouse vardır.
3 Taksit peşin fiyatına bir de hiç fena değil alınabilir.