SteelSeries Prime+ Plus RGB 629TL !!!

Alsam mı çok kararsız kaldım şuan rival 310 kullanıyorum sol klik tutukluk yapmaya başladı.

Steelseries in en iyi sensörüne sahip bu mouse nasıl bu fiyata satılıyor gerçekten anlamıyorum.
Coil whine sorunu varmıs yorumlara bakınca görüyorsunuz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Coil whine sorunu varmıs yorumlara bakınca görüyorsunuz.
Düz prime almak daha mantıklı yakın zamanda inceleme açıcağım bu mouse hakkında

pmw3395 ile çok farkı var mı ?
ips farkı var ama hissedilebileceğini sanmıyorum şuan bu fiyatlarda alınabilecek en iyi mouse hatta ssin tek fp ürünü olabilir :D 3395in en büyük artısı genelde wirelesslarda kullanılıyor onların da sorunsuz olanları 1300-1500 den başlıyor. (dragon fly f1, vxe r1, delux m800 pro vs.)

Plus olmayan versiyonu bu, elim küçük ve tam olarak kaplıyor.
Daha küçük mouseler kullanmıştım ve bileğimin kenarı nasırlaşmıştı bildiğiniz.
Bunda bu sorun ortadan kalktı aynı şeyi yaşayan varsa tercih edebilir.
Oldukça hafif ve şık bana göre tek tercih edilmeme sebebi zayıf ışıklandırma olabilir.
Sadece gördüğünüz kısımda ışığı var başka ışıklandırması yok.
Şahsen memnunum :)

Ekler

• IMG_20240107_035412.jpg
    IMG_20240107_035412.jpg
    3.5 MB · Hit: 122
Ben prime aldım yabancı sitelerdeki yorumlara göre plus almadim ama yinede alayım almayayım karar vermedim 2 tane prime rival 3 var bunu alsam ortaya tam karışık olacak MSI mouse asla almam

Ben prime aldım yabancı sitelerdeki yorumlara göre plus almadim ama yinede alayım almayayım karar vermedim 2 tane prime rival 3 var bunu alsam ortaya tam karışık olacak MSI mouse asla almam
Plus almayı düşünüyorum ama ne gibi sorunu var

Bu zamana kadar hep dandik mouselar kullandım hiç biri bozulmadı keyfi değiştirdim. 2-3 yıl önce rival 3 aldım. Yan tuşlarından biri içine göçtü, scroll tuşu hızlı çevirince algılamıyor. Sanırım uzun yıllar kullanabilmek için dandik mouse almak lazım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,450
Üyeler
184,627
Son üye
moltisanti.
Geri