SteelSeries Prime+ Plus RGB 629TL !!!

Reaksiyon skoru
40

Ekler

• Ekran görüntüsü 2024-03-15 232118.png
    Ekran görüntüsü 2024-03-15 232118.png
    85.2 KB · Hit: 815
Bunun prime dan farklı nedir sensörler aynı değer olarak çözemedim normal prime alın bence.

Uzun suredir bu fiyattaydi diye hatirliyorum.

Steelseries in en iyi sensörüne sahip bu mouse nasıl bu fiyata satılıyor gerçekten anlamıyorum.
Sensöre aldanıp almıştım çöp ürün diyebilirim takıla takıla bir hâl oluyor malzeme kalitesi de oyuncak gibi

bunun diğerlerine göre farkı altında çift sensör var biri normal hareketi algılıyor diğeri ise mousu kaldırdığındaki yerden yüksekliğini ve açısını algılıyor, bir diğer fark ise yine altında ekran olması, bu ekran bazı ayarlar ve dpi ayarının program olmadan yapılmasını sağlıyor

Sensöre aldanıp almıştım çöp ürün diyebilirim takıla takıla bir hâl oluyor malzeme kalitesi de oyuncak gibi
Arkadaşım ben kullanıyorum hiçte öyle değil rival 3 ten iyi tense den iyi ışık olmayınca kötü ele çok iyi oturuyor ergonomisi iyi rival 3 varken elim ağrıyor muş onu fark ettim bu mouse gerçekten iyi iş cikariyor oyuncak gibide değil gayet iyi bir mouse alın bence

Gayet güzel ve hafif bir mouse. Tek beni rahatsız eden kablo oldu o da kişisel bir sorun. Kablosuz versiyonu en kısa sürede alacağım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,214
Üyeler
194,905
Son üye
shadowinspace
Geri