Steelseries Qck Large Gaming Mouse Pad Alınır mı ?

Reaksiyon skoru
0
Merhaba arkadaşlar az önce Scyrox v6 ve ESPTiger ICE V2 Mouse Skates aldım iyzico üzerinde bonus 200 tl kaldı ortalama 500 600 tl civarında verdiğim sitelerden mousepad önerebilir misiniz? ?

Şuan kullanmakta olduğum Mousepad Game-X XXL 90'40 Cm Oyuncu Gamepad Siyah

Gaming.gen.tr
pckolik.com
Laptop.com.tr
itopya.com

Benim bu sitelerden bulduğum en iyi mousepad
-Steelseries Qck Large Gaming Mouse Pad 679 TL ye geliyor sizce almalımıyım ?

Merhaba arkadaşlar az önce Scyrox v6 ve ESPTiger ICE V2 Mouse Skates aldım iyzico üzerinde bonus 200 tl kaldı ortalama 500 600 tl civarında verdiğim sitelerden mousepad önerebilir misiniz? ?

Şuan kullanmakta olduğum Mousepad Game-X XXL 90'40 Cm Oyuncu Gamepad Siyah

Gaming.gen.tr
pckolik.com
Laptop.com.tr
itopya.com

Benim bu sitelerden bulduğum en iyi mousepad
-Steelseries Qck Large Gaming Mouse Pad 679 TL ye geliyor sizce almalımıyım ?
Mümkünse kenarı dikişli modeli alın. Bende XXL versiyonu var. 6 ayın sonunda kolumun değdiği yerler hafif kalktı.

Bu olabilir;

https://www.itopya.com/steelseries-qck-large-gaming-mouse-pad_u2913 hocam bunun ile arasında ne farkı var ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Mümkünse kenarı dikişli modeli alın. Bende XXL versiyonu var. 6 ayın sonunda kolumun değdiği yerler hafif kalktı.
hocam üstte atılan Glorious XL daha mı iyi bir seçim olucak o zaman internet de incelemesini pek bulamadım bu modelin

SS yeni çıkardığı genellikle 90x40 ve 2K üstü fiyatlı ürünleri hariç alınmaz. Mouse padler eski, dikişsiz ve gördüğüm kadarıyla sıvı vb. gibi şeylerde çabuk yıpranıyorlar. Hatta bu masaya yapışıp erime olayları en çok bu modelde oluyor.

Bence Glorious dışında şu ürünler de alınabilir. Açıkcası bu fiyat aralığında bahsettiğiniz sitelerde iyi bir ürün yok.

Ama açıkcası daha üst düzey bir ürün alana kadar 90x40'da bir mouse pad alınabilir. Sonradan aldığınız 40x40 yanında 90x40 masa örtüsü niyetine de kullanabilirsiniz. Ben de böyle kullanıyorum.

Yani her türlü iyi bir deneyim için Wraith spirit of aim speed yüzeyi(hybrid değil) veya kensei hybrid yüzeyi gibi biraz pahalı mouse padler alınabilir. Veya iyice bütçeyi yükseltip yabancı markalardan da ürünler alınabilir.

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,009
Üyeler
183,043
Son üye
rocinante
Geri