🔥İndirim Steelseries Rival 3 479 TL

13 günde 1 sürekli pil mi alacan ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

biz değiştiğini nasıl düşünemedik ya :D
Sana düşünemedin diyen mi oldu? Olum anlama----------- ? Bir şeyi bilmiyoruz ki soruyoruz. Cevaplara bak ya. Kalp kırmayacam gece gece

Sana düşünemedin diyen mi oldu? Olum anlama----------- ? Bir şeyi bilmiyoruz ki soruyoruz. Cevaplara bak ya. Kalp kırmayacam gece gece
değişmiyor mu ? yerine alaycı bir biçimde değişmiyor mu :D atarsan yanlış anlaışmaya müsait olması normal neyse.

En yüksek tarama hızında kullanan arkadaşım 12 saatte bir pilleri değiştirdiğini söylüyor. 4x şarj edilebilir pil döngüsü ile kullanıyormuş.

13 günde 1 sürekli pil mi alacan ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

biz değiştiğini nasıl düşünemedik ya :D
13 gün baya uzun bir süre dostum ben kullanıyorum ve her şeyi ile mükemmel bir mouse olduğunu düşünüyorum. ağırlık konusu mouse dediğin biraz tok olması lazım.

13 gün baya uzun bir süre dostum ben kullanıyorum ve her şeyi ile mükemmel bir mouse olduğunu düşünüyorum. ağırlık konusu mouse dediğin biraz tok olması lazım.
kullanıcıdan kullanıcıya değişir tabi ben uğraşmak istemediğim için kablolu aldım

Yumulun

Amazon

SteelSeries Rival 3 Wireless - Kablosuz Oyuncu Mouse - 400+ Saat Kullanım - 60 Milyon Tıklama - 18,000 CPI - 2,4 GHz Çift Wireless ve Bluetooth 5.0
https://www.amazon.com.tr/dp/B08GDDZML8/ref=cm_sw_r_awdo_A8Z1SXR4P06F14FW5PWG
4 ay önce 300 tl ye aldım kazık yediğimi hissediyordum.

Geri