Steelseries rival 3 alınır mı?

The" L

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
150
Arkadaşlar yılbaşı indirimlerinde almayı düşünüyorum. Logitech G102'den geçeceğim. Sizce alınır mı? Tutuş hissiyatı şekli boyutu falan G102'ye benziyor mu? Ve lod sorunu varmış herhalde öyle bir şey var mı? Ve yay sesi geliyor mu?(G102 de öyle bir ses vardı belki görmüşsünüzdür) çünkü gerçekten çok takıntılı insanım sıkıntısız bir mouse arıyorum. En ufak şeyde bile deli oluyorum :D. Bundan başka bu fiyata öneriniz varsa önerin. Teşekkürler.

rival 3 wireless kullanıyorum, memnunum.

Arkadaşlar yılbaşı indirimlerinde almayı düşünüyorum. Logitech G102'den geçeceğim. Sizce alınır mı? Tutuş hissiyatı şekli boyutu falan G102'ye benziyor mu? Ve lod sorunu varmış herhalde öyle bir şey var mı? Ve yay sesi geliyor mu?(G102 de öyle bir ses vardı belki görmüşsünüzdür) çünkü gerçekten çok takıntılı insanım sıkıntısız bir mouse arıyorum. En ufak şeyde bile deli oluyorum :D. Bundan başka bu fiyata öneriniz varsa önerin. Teşekkürler.
Alınır hocam güzel mouse

Ben malzeme kalitesinden hiç memnun kalmadım. Sol clikte gıcırdama ve baş parmağın denk geldiği tarafta esneme vardı. Farklı konularda da gıcırdama sorunundan bahsedilmiş. Takıntılıysanız ve öyle bir ürün gelirse sıkıntı olur diye düşünüyorum. Eliniz küçükse Razer viper mini bakın derim.

ESKİ KONU: Merhaba "". Bu konu artık güncel olmayabilir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,207,678
Üyeler
193,467
Son üye
ErenPT
Geri