hayır değil fps oyunlarında bilekten değil direkt koldan çeviriyorum o kadar düşük sensim.sensiniz yüksek mi hocam
Neden kaldırayımki.nasıl kaldırmadan oynuyosunuz hocam ona şaşırdım
hocam görünce sormak istedim bende rival 3 var kablosuz. ayrıca temu dan stoğa girince aj159 apex sipariş verdim fakat gelmedi daha. szice hangi mouse daha iyi oyun oynarken 8000mhz yazıyor ajazz fakat inandırıcı gelmedi fiyatı 600tl olup led göstergeli şarj standı var dşye aldım sadece1300-1400TL gibi fiyatlarda şuan AJ159Pro var bütçeniz var ise Ajazz'a yönelin yoksa alınır.
hocam alanınız sonsuz değil sonuçta büyük bir hareket yaptığınızda masanın sonuna gelirseniz kaldırmak zorundasınız ya da alanı çok küçük olanlar böyle oynamak zorunda kalıyorNeden kaldırayımki.
mouse hakkında pek bir fikrim yok ama sorun yaşayanları gördüm umarım sizde sorun çıkmazhocam görünce sormak istedim bende rival 3 var kablosuz. ayrıca temu dan stoğa girince aj159 apex sipariş verdim fakat gelmedi daha. szice hangi mouse daha iyi oyun oynarken 8000mhz yazıyor ajazz fakat inandırıcı gelmedi fiyatı 600tl olup led göstergeli şarj standı var dşye aldım sadece