https://www.epey.com/klavye-mouse/karsilastir/999459-999479/aigo-gm80-plus_aigo-gm80/ ikisi arasında kaldım birisi 50 milyon birisi 100 milyon tıklama ömrü sunuyor sensörler aynı prime+ alacaktım fakat sonra bunun hem kablosuz hemde daha ucuz olduğunu gördüm üstüne birde şarj edilebilir olunca aklımı tamamen çeldi şuan ki mouse'im rival 3 fakat orta scroll tuşu gazi oldu içini açıp baktığımda maalesef ki scroll tuşunun kırıldığını gördüm tıklanabiliyor fakat dönme kolu kırılmış ve minik okuyucunun içinde kalmış setim bozulacak fakat yapabileceğim bir şey yok taşıma olayım çok oluyo ve kablo olayı canımı sıkıyor sizce alınır mı?
https://www.epey.com/klavye-mouse/karsilastir/999459-999479/aigo-gm80-plus_aigo-gm80/ ikisi arasında kaldım birisi 50 milyon birisi 100 milyon tıklama ömrü sunuyor sensörler aynı prime+ alacaktım fakat sonra bunun hem kablosuz hemde daha ucuz olduğunu gördüm üstüne birde şarj edilebilir olunca aklımı tamamen çeldi şuan ki mouse'im rival 3 fakat orta scroll tuşu gazi oldu içini açıp baktığımda maalesef ki scroll tuşunun kırıldığını gördüm tıklanabiliyor fakat dönme kolu kırılmış ve minik okuyucunun içinde kalmış setim bozulacak fakat yapabileceğim bir şey yok taşıma olayım çok oluyo ve kablo olayı canımı sıkıyor sizce alınır mı?
aralarında fark var ama. bütçe 900 demişsin. 500 daha ekleyip daha kaliteli almaya değer eğer ekleyebiliyorsan. Wraithtte bazı youtuberların indirim kuponu olması lazım ya da iyzico falan kampanyaları var 500 tl geri yatırıyor.
aralarında fark var ama. bütçe 900 demişsin. 500 daha ekleyip daha kaliteli almaya değer eğer ekleyebiliyorsan. Wraithtte bazı youtuberların indirim kuponu olması lazım ya da iyzico falan kampanyaları var 500 tl geri yatırıyor.
hocam hani şöyle düşünün o 900'ü hız sınırı 50 ama ceza 55'i geçersen yazılıyor normalde bütçem 800 belki 900 falan çok daha iyisi çıkarsa diye 1400 veremem şuan bir mouse ya verebilsem rampage zenith pro alıcam.
hocam hani şöyle düşünün o 900'ü hız sınırı 50 ama ceza 55'i geçersen yazılıyor normalde bütçem 800 belki 900 falan çok daha iyisi çıkarsa diye 1400 veremem şuan bir mouse ya verebilsem rampage zenith pro alıcam.
Bende Rival 3 Wireless vardi, Logitech G305 Wireless'a gectim, hem fiyati uygun hemde sensor olarak biraz daha iyi ve hafif fareye ihtiyacim vardi. SS2 Wireless pilli diye de ekstra pilli fare bakiyordum hem piyasada pilli fare azdi hem de incelemlerine baktigim zaman uzerine koyulabilecek bir fareydi o yuzden G305 Wireless almistim.
The SteelSeries Rival 3 Wireless is a good wireless gaming mouse. Its ambidextrous design is best suited for a claw or fingertip grip for almost any hand size, a...
The Logitech G305 LIGHTSPEED is a wireless gaming mouse with a solid, plastic shell. It connects using a USB receiver and uses a single AA battery for power. Its...
www.rtings.com
Ozellikle bu testlerdeki CPI testine bakarak fare secmeye calisiyorum marka ve fiyat umrumda olmuyor sahsen, cokta agir olmadigi surece maksimum SS3 Wireless agirligini baz aliyorum, o yuzden G305 Wirelesstan cok memnunum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yine sana kalmis suan ki fiyatini bilmiyorum 305 Wireless modelinin belki ayni fiyata daha iyi alternatifleri de vardi mesela Glorious Model O- Wireless alicaktim, incehesap gaming gecesi sayesinde 305 aldim. Glorious farelerde iyi ama yazilimlarinda kronik sorun var arkadasim aldi daha gecenlerde yazilim guncellemesi sonra makro tuslari calismiyor oyun icinde ve atama yapamiyorsun, geri donmuyor yazilimda direk cipin degismesi lazim firma buna istinaden versioyn 2 olan yeni modelini gonderdi ayni kronik bunlarda da varmis yazilimini guncellemedi ama daha yeni sensoruna sahip modelini kullaniyor sonucta suan.
Diger turlu piyasada su fiyatina satilna PAW3395 sensorlu farelerde var MCU'su iyi veya kotu olan.
Kullaniciya bagli tamamen fare secimi, kimine gore de pilli fare olmaz mesela ama bence pilli, yani disaridan 2 tane AAA pil veya 1 tane AA pil takilan fareler daha mantikli 5gr agirlik icin cok daha fazla kullanim sunuyor. Ozellikel Rival 3 Wireless haftada 1 pil degistirirdim bu 305'te ayda 1 oldu SS3 Wireless 2 tane AAA kullaniyordu, 305 ise bir tane AA pil kullaniyor.
Ben sadece zamaninda cok isteyipte alamadim ama bir kac arkadasima aldirdigim bir fare vardi Wraith'te de mevcut hatta suan galiba yeni versiyonlar Darmoshark M3 serisi gayet iyi ve basarili faredir mesela, iyi ki de aldirdin diyor arkadaslarim suan.
Ama bir kac yurt disi incelemelerinden sonra cin faresi almaktan vaz gectim o yuzden 305 aldim. Cin motoru almak gibi cin fareside hem yazilimsal hem de incelemelerde begenilmeyen absurt hatalarindan dolayi.
Rival 3 Wireless'ta kenarda duruyor onda da switch degistirdim, Kailh Silent switch lehimledim geceleri oyun oynarken onu kullaniyorum sifir click sesi ve hala memnunum. Normal zamanlarda ranked oyunlarda ise 305 Wireless'tan devam.
SS3'ten once Asus TUF M3 vardi kablosuz istedigim icin SS3 Wireless aldim suan M3 GEN II var mesela istediginiz fiyatlarinda incelenebilir mesela, M3'ten de cok memnundum bir arkadasima sattim hatta onu da hala kullanir kendisi.
The GLORIOUS Model D is an excellent gaming mouse that's designed to be as light as possible. It's a more ergonomic version of the ambidextrous GLORIOUS Model O ...
www.rtings.com
CPI degeride gayet iyi bir faredir, istediginiz fiyatlarda yine ayni sekilde.
900TL max butcem olsa ve buda zar zor cikabildigim max olsa. Glorious Model D'yi almistim BENCE.
SS3'ten once Asus TUF M3 vardi kablosuz istedigim icin SS3 Wireless aldim suan M3 GEN II var mesela istediginiz fiyatlarinda incelenebilir mesela, M3'ten de cok memnundum bir arkadasima sattim hatta onu da hala kullanir kendisi.
The GLORIOUS Model D is an excellent gaming mouse that's designed to be as light as possible. It's a more ergonomic version of the ambidextrous GLORIOUS Model O ...
www.rtings.com
CPI degeride gayet iyi bir faredir, istediginiz fiyatlarda yine ayni sekilde.
900TL max butcem olsa ve buda zar zor cikabildigim max olsa. Glorious Model D'yi almistim BENCE.
hocam kablolu taşımada çok işimi zorlaştırıyor bu yüzden kablosuza ihtiyacım var Glorious bende düşündüm fakat kablolu olduğu için olmaz maalesef ki kablosu çıksa ona da tamamım kulaklığımı öyle taşıyorum mesela kablosu çıkıyor tamamen ama çıkmayınca fazlaca yer kaplıyor bir de her şeye dolanıyor bu yüzden kablosuz düşünüyorum bide bütçem 800-900 arası olunca tamamen işim zorlaşıyor şans eseri bu mouse ya denk geldim hepsiburada da indirimim var 600 TL ye geliyor indirimle beraber nerdeyse beleş 500 mAh batarya ile bir de üstüne 100 milyon tıklama ömrü harika olur kablosu çıkabilen bir mouse varsa onuda alabilirim ama tabi gm80 plus dan iyi ise.