Daha once steelseries rival 3 kullandim, elime tam oturdu. Palm-claw arasi bir tutusa sahibim. Sekil olarak rival 3 e benzeyen mouse oneririrseniz sevinirim. Mouse un hafif ve donanim olarak iyi olmasi benim icin onemli. Tesekkurler.
bütçe ne kadarDaha once steelseries rival 3 kullandim, elime tam oturdu. Palm-claw arasi bir tutusa sahibim. Sekil olarak rival 3 e benzeyen mouse oneririrseniz sevinirim. Mouse un hafif ve donanim olarak iyi olmasi benim icin onemli. Tesekkurler.
3000-4500 arasi.bütçe ne kadar
Tamamdir sagolun. Atk disinda baska ne onerebilirsiniz? Atk da kronik sorunlar varmis diye cok duydum.atk f1 önerebilirim gayet benziyo şekilleri
eloshapes'e girip sende rival 3 le mouse ları karşılaştırıp karar verebilirsin istersen
Alıntıyı görüntüle
başka shape açısından benzer çok bilmiyorum ama atk da kronik olduğunu ilk sizden duydum nesi kronikmişTamamdir sagolun. Atk disinda baska ne onerebilirsiniz? Atk da kronik sorunlar varmis diye cok duydum.
@Starfin bu rival 3 den daha basık![]()
WAIZOWL OGM Cloud XS Typo Gaming Mouse
Ergonomik simetrik tasarımı ve düz arka tasarımı, avuç içi için geniş destek sağlayarak uzun süreli kullanım için daha rahat hale getirir.www.gaming.gen.tr
Gicirdama ve baglanti sorunlari yasamis bircok kisibaşka shape açısından benzer çok bilmiyorum ama atk da kronik olduğunu ilk sizden duydum nesi kronikmiş
Scyrox direk gpx sekli. Gpx in sekli de oyle bir sekil ki cok guvenli. yani her tutus sekli icin tasarlamis adamlar. Ben biraz daha relax claw a uygun istiyorum sekli.Alıntıyı görüntüle
ATK nın son serisi a9 mouselarda pro versiyonu ve scyrox v6 hem şekil olarak rival 3 e çok benzerken hemde sektördeki en üst düzey donanımları kullanıyorlar bildiğimiz gpx 2 ile aynı donanım. atkda kronik bir sıkıntı ben de ilk defa sizden duydum alabilirsiniz sıkıntı olmaz ancak benim favorim scyrox v6.
E ne kadar güzel. Scyrox un türkiye piyasasında iki adet mouse u var Scyrox V6 ve V8 ikisinin teknik özellikleri birebir aynı sadece şekil farkı var V8 claw grip kullanıcıları için tasarlanmış versiyonu V6 ise daha çok ara ara pump ara ara claw tutuyorum diyenler için tasarlanmış bir shape. Claw tutuş iki versiyondada kullanılabiliyor ama V8 de claw grip çok daha rahat.Scyrox direk gpx sekli. Gpx in sekli de oyle bir sekil ki cok guvenli. yani her tutus sekli icin tasarlamis adamlar. Ben biraz daha relax claw a uygun istiyorum sekli.
bende senin gibi bir tutuşa sahibim ben atk x1 aldım yine palmda tutabilirsin ama bende parmakları en uca koyup hava tutuyorum ve çok güzel şekli scyroxda tutuşuna uygun olur a9 da ama basık isterim şişkin olmasın dersen f1 yada scyrox v6 ama v6 nın önü çok basıkScyrox direk gpx sekli. Gpx in sekli de oyle bir sekil ki cok guvenli. yani her tutus sekli icin tasarlamis adamlar. Ben biraz daha relax claw a uygun istiyorum sekli.