Steelseries rival 3 e benzeyen mouse onerisi (sekil olarak)

E ne kadar güzel. Scyrox un türkiye piyasasında iki adet mouse u var Scyrox V6 ve V8 ikisinin teknik özellikleri birebir aynı sadece şekil farkı var V8 claw grip kullanıcıları için tasarlanmış versiyonu V6 ise daha çok ara ara pump ara ara claw tutuyorum diyenler için tasarlanmış bir shape. Claw tutuş iki versiyondada kullanılabiliyor ama V8 de claw grip çok daha rahat.
V8 in sekli cok agrasif ama v6 dusunulebilir dediginiz gibi.

Gicirdama ve baglanti sorunlari yasamis bircok kisi
bende atk mouse kullanıyorum atk x1 se sadece bir kere büyük ihtimalle sinyal çakıştı 1 kere gitti geldi ardından hemen geri bağlandı odanda wifi yada çok fazla kablosuz ürün varsa doungle ları birbirinden uzak ürüne yakın konumlandırırsan sıkıntı olmaz ama eğer modemin odandaysa ona yapacak bişey yok modemle sinyallerin çok çakışır

bende senin gibi bir tutuşa sahibim ben atk x1 aldım yine palmda tutabilirsin ama bende parmakları en uca koyup hava tutuyorum ve çok güzel şekli scyroxda tutuşuna uygun olur a9 da ama basık isterim şişkin olmasın dersen f1 yada scyrox v6 ama v6 nın önü çok basık
Atk ya 3500 vermeye deger mi bilemiyorum.

3500 lere çıkarsan bencede scyrox al
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

rival 3 şekline en yakın bildiğim f1 olduğu için önerdim ama şişkin mouse da kulllanırım ayrıca yumuşak claw tutuyorum diyosan scyrox v8 tabii ki
V8 in sekli benim icin cok agresif ya. Arka kismi o kadar da siskin olamayan bir sekil daha iyi olur.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,653
Üyeler
183,152
Son üye
ahmzk
Geri