Ürün degisimi anında gerceklesirmi yoksa gidermi garantiye 2 gün geçti dahaDirek iade et kafan rahat eder.
O kadar bilmem ama ben 2 gün beğenmeyip iade etmiştimÜrün degisimi anında gerceklesirmi yoksa gidermi garantiye 2 gün geçti daha
Rival 3 müO kadar bilmem ama ben 2 gün beğenmeyip iade etmiştim![]()
Evet.Rival 3 mü
ben alalı 10 11 ay falan olmuştu benim birazcık sert kullanışımdan dolayı garantiye gönderdim bana para iadesi yapmışlardı. Abim pahalı bir yerden almıştı 330TLye almıştı yanlış hatırlamıyorsam ben tekrar 270tlyeydi galiba incehesaptan almıştım. Mouse adına herhangi bir sıkıntı yok muhtemelen ürünle alakalı bir sorundur. n11deki satış mağazası 1 hafta kadar süre sonra iade almıştı ama mediamarkta nasıl olur bilmiyorum;Daha alalı 2 gün oldu Media Markt dan aldım sallayınca içinden ses geliyor sonra skatezlerde çizik küçük göçük var sizce ürün değişimi olurmu
Sallayınca mouse içinden ses gelmesi normal mi AnormalmiEvet.
2 günkutu fatura atmayın böyle ürünlerde kesinlikle. kullanıcı hatasıona giremeden iade edebilirsin ama kaç gün oldu onuda yazman lazım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
almayı düşünüyodum soğuttunuz :d
Aga icinden sallayınca ses gelmesi normal miben alalı 10 11 ay falan olmuştu benim birazcık sert kullanışımdan dolayı garantiye gönderdim bana para iadesi yapmışlardı. Abim pahalı bir yerden almıştı 330TLye almıştı yanlış hatırlamıyorsam ben tekrar 270tlyeydi galiba incehesaptan almıştım. Mouse adına herhangi bir sıkıntı yok muhtemelen ürünle alakalı bir sorundur. n11deki satış mağazası 1 hafta kadar süre sonra iade almıştı ama mediamarkta nasıl olur bilmiyorum;
edit: hala rival 3 kullanıyorum ve memnunum
hayırSallayınca mouse içinden ses gelmesi normal mi Anormalmi
2 gün
Aga icinden sallayınca ses gelmesi normal mi