Neler Yeni

Steelseries Rival 3 Sol Click Sorunu

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Berat İşler
Bugün Rival 3 aldım ve 15 dakika önce eve gelip denemeye başladım. Denerken sol clickte bir şey farkettim. Çok hafif basınca kısık bir click sesi geliyor ama görüntüde tıklama yok. Tam anlamıyla basınca normal click sesi geliyor ve tıklama gerçekleşiyor. Sanki önceden güvenlik önlemi gibi bir tık sesi daha geliyor. Bu normal midir?

Xeaph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
Ahmet Aytekin
Bugün Rival 3 aldım ve 15 dakika önce eve gelip denemeye başladım. Denerken sol clickte bir şey farkettim. Çok hafif basınca kısık bir click sesi geliyor ama görüntüde tıklama yok. Tam anlamıyla basınca normal click sesi geliyor ve tıklama gerçekleşiyor. Sanki önceden güvenlik önlemi gibi bir tık sesi daha geliyor. Bu normal midir?
Şu an deniyorum ama hissetmedim dediğin gibi bir şey. Uç kısmı daha hassas tepkimeye sahip onu fark ettim sadece.

Dahası  
Reaksiyon skoru
65
İsim
Berat İşler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Şu an deniyorum ama hissetmedim dediğin gibi bir şey. Uç kısmı daha hassas tepkimeye sahip onu fark ettim sadece.
Hafif bastırınca çok az bir click sesi geliyor. Ölü bölge-boşluk gibi bir yer var sanki.

Can...

80+ Platinum
Hafif bastırınca çok az bir click sesi geliyor. Ölü bölge-boşluk gibi bir yer var sanki.
benim elimdede şuan rival 3 var öyle bir sorun yok senınkinde bir sıkıntı var galb

LoveoX

80+

Xeaph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
432
İsim
Ahmet Aytekin
biz dedik sana rival 3 alma diye
Benle diğer kullanıcı arkadaşın bir şikayeti yok. Bize de alma diyebilirdin ve bu bizim adımıza kötü öneri olurdu. Biraz daha realistik düşünün lütfen.

LoveoX

80+
Konuyla Alakasız Mesaj / Spam
Benle diğer kullanıcı arkadaşın bir şikayeti yok. Bize de alma diyebilirdin ve bu bizim adımıza kötü öneri olurdu. Biraz daha realistik düşünün lütfen.
BANE

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,514
İsim
Oğuz Oğuz
Bende r3 wireless var denedim yok sanırım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Raporla geç vaktine değmez.
Bende de rv3w var ama dediğine biraz benzer şey oluyordu. Yanına böyle yavaş bastırınca plastik sesi geliyordu.

pallass

80+
Bende de rv3w var ama dediğine biraz benzer şey oluyordu. Yanına böyle yavaş bastırınca plastik sesi geliyordu.
Mouse un kenarina mi bastırdığınızda plastik sesi geliyordu? Ben boyle bir sorun yaşıyorum 3. Kere garantiden geliyor ama hala sorun çıkıyor her gelen üründe. İade de yapmak istemiyorum cok memnunum performansından.

Son düzenleme:

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
14,514
İsim
Oğuz Oğuz
Mouse un kenarina mi bastırdığınızda plastik sesi geliyordu? Ben boyle bir sorun yaşıyorum 3. Kere garantiden geliyor ama hala sorun çıkıyor her gelen üründe. Degisim de yapmak istemiyorum cok memnunum performansından.
Ben alışmıştım hocam.

Top Bottom