steelseries mouse çok kullandım ve onlarda zamanla sıkıntı çıkartıyor sensei güzel mouse lakin steelseriesın kronik scroll tuşunun çabuk bozulma yapması, çift tıklama gibi kronik sorunlar o seride var mı bilmiyorum bimde 650 lira falandı galiba piyasaya göre bedava genede siz bilirsinizsoru başlıkta logıtech g203 den geçmeyi düşünüyorum çünkü mousem scroll tuşu ters çalışmaya sıkıntı çıkarmaya başladı
şimdiki mousemde yaşıyorum bir daha yaşamamak için düşünüyordumsteelseries mouse çok kullandım ve onlarda zamanla sıkıntı çıkartıyor sensei güzel mouse lakin steelseriesın kronik scroll tuşunun çabuk bozulma yapması, çift tıklama gibi kronik sorunlar o seride var mı bilmiyorum bimde 650 lira falandı galiba piyasaya göre bedava genede siz bilirsiniz
steelseries mouse çok kullandım ve onlarda zamanla sıkıntı çıkartıyor sensei güzel mouse lakin steelseriesın kronik scroll tuşunun çabuk bozulma yapması, çift tıklama gibi kronik sorunlar o seride var mı bilmiyorum bimde 650 lira falandı galiba piyasaya göre bedava genede siz bilirsiniz
bende şuan rival 3 önceden aerox vardı ondan öncede rival 300, rival 300 çift tıklama ve scroll bozuldu aeroxta scroll sıkıntı yaşatmaya başlamıştı ekonomik sıkıntılardan rival 3 aldım 1.5 yıl oldu daha bir sıkıntısı yok ama ileride elbet yapacak çünkü ss kanında varşimdiki mousemde yaşıyorum bir daha yaşamamak için düşünüyordum
scroll tuşu çok çabuk bozuluyor, neredeyse hepsinde aynı sorun var ona göre al.soru başlıkta logıtech g203 den geçmeyi düşünüyorum çünkü mousem scroll tuşu ters çalışmaya sıkıntı çıkarmaya başladı
scroll tuşu çok çabuk bozuluyor, neredeyse hepsinde aynı sorun var ona göre al.
bende şuan rival 3 önceden aerox vardı ondan öncede rival 300, rival 300 çift tıklama ve scroll bozuldu aeroxta scroll sıkıntı yaşatmaya başlamıştı ekonomik sıkıntılardan rival 3 aldım 1.5 yıl oldu daha bir sıkıntısı yok ama ileride elbet yapacak çünkü ss kanında var
400 tl ye sıfır açılmamış bulmuştum tanıdıktan
400 e alınır alabilirsin. Mouse'u hor kullanma scroll tuşu çok hassas.400 TL ye sıfır açılmamış bulmuştum tanıdıktan
şimdi kararsız kaldım