Neler Yeni

🔥İndirim Steelseries Sensei Ten Gaming Mouse 599 TL

Bu zamanda 88 gram mouse mı alınır ? Tabirine biraz kızıyordum. Ta ki Hyperx haste kullanana kadar.
59 gram mouse 'a o kadar alışmışım ki. Kardeşim rival 3 kullanıyor. Mouse elime o kadar ağır ve takoz geldi ki.
Bu tabire katılmamak elde değil. Hafif mouse alışınca ciddi oranda farkediyorsunuz.

Eskiden ağır mouse kullanıyordum. Hafif mouse gerçekten büyük rahatlıkmış.

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
Berkecan Ergin

Requielme

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
310
İsim
Bilal
Son düzenleme:

Kartallar

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,482
İsim
Kara Kartal

Bu fiyatlara gidin kablosuz mouse alın​

Razer Orochi V2 Kablosuz Optik Gaming Mouse​

1670331122972.png

CORSAIR Katar Pro 10.000 Kablosuz Mouse Siyah 499 TL​

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,100
İsim
Mehmet Yılmaz
Arkadaşlar hazır mouse konusu açılmışken bana üst seviye kaliteli bir mouse önerir misiniz? Bu konudaki üst seviye mi orta seviye mi?

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
Berkecan Ergin

Checkmate

80+ Silver
Başka nerde üstün olacak. sensoru iyi. elini kaldırıp koyduğunda başka noktaya kayma yapmıyor(sensei tende ki gibi)
Bu mouse deathadder v2 den hem şekil hem de hafiflik olarak çok farklı bir mouse kıyasalanması saçma. Biri ergonomik ağrı mouse diğer hafif simetrik wireless mouse. Orochi v2 plastik olarak daha kaliteli, biraz özel üretim gibi bir mouse olduğu için.

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,288
İsim
Berkecan Ergin
Bu mouse deathadder v2 den hem şekil hem de hafiflik olarak çok farklı bir mouse kıyasalanması saçma. Biri ergonomik ağrı mouse diğer hafif simetrik wireless mouse. Orochi v2 plastik olarak daha kaliteli, biraz özel üretim gibi bir mouse olduğu için.
Şimdi şöyle bir şey var sensei ten iki ellede kullanılıyor sensei ten de kullandım dokusu ve malzeme kalitesi güzel ama iki elle kullanıma uygun olduğu için ben rahat edemedim bu kişiden kişiye değişen bir durum o yüzden barındırdığı kağıt üstündeki verilere bakmak lazım bunda da v2 önde

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Emre Ayyıldız
Başka nerde üstün olacak. sensoru iyi. elini kaldırıp koyduğunda başka noktaya kayma yapmıyor(sensei tende ki gibi)
Dostum sakin. Hemen söyleyeyim sana nerden üstün olacağını. Piyasadaki hemen hemen popüler bütün sensörleri biliyorum. Eskiden bende senin gibi düşünüyordum. Zannediyordum ki Focus+ sensör dünyanın en iyi sensörü. Fakat, durum böyle değil. Bir mouse sensörü asgari özelliklere sahipse yani, IPS değeri 200 üstü olsun Acceleration değeri 'G' 30 ve üstü ise yeterli. Bunun üstündeki değerleri inan fark etmek zor. Zaten öyle olsa e-sporcular zowie kullanır mıydı sence bir düşün. Sensör, kablo, switch çok iyi değil razera göre fakat her ele uygun üretiyorlar. Yanlış anlaşılmasın Razer kötü demiyorum fakat konu sahibine uygun olmayabilir. Neden? 1-Boyut olarak büyük bir mouse 2-Ergo bir mouse (Sağ el için) 3-Yan tuş konumu rahatsız edebiliyor.

Top Bottom