PC içinse gerek yok daha iyileri var. Telefon içinse yine daha iyileri var Steelseries olması dışında bir özelliği yok. Alps joystickler kullanıyor drift riski yüksek.Acil.indirim var şuan 1.5k ya bulunuyor.Alınır mı?
Hocam bütçem o kadar çıkamaz 2k max.1.5kya iyi gibi geldi.3kdan inmişPC içinse gerek yok daha iyileri var. Telefon içinse yine daha iyileri var Steelseries olması dışında bir özelliği yok. Alps joystickler kullanıyor drift riski yüksek.
PC için Gamesir Cyclone 2
Telefon için Gamesir G8 Galileo tavsiye ederim
Malzeme kalitesi ve Alps Joystickler ile 1.5K ya inse bile alternatifi çok. Yeni de değil 3-4 yıllık bir gamepad o kadar kaçırılmayacak bir tarafı yok bence.Hocam bütçem o kadar çıkamaz 2k max.1.5kya iyi gibi geldi.3kdan inmiş
MAx 2k ya önerin var mı hocam?İndirim itopyada1.5K ya nerde varmış ki İncehesapta göremedim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Malzeme kalitesi ve Alps Joystickler ile 1.5K ya inse bile alternatifi çok. Yeni de değil 3-4 yıllık bir gamepad o kadar kaçırılmayacak bir tarafı yok bence.
2k hocam bütçemAlınmaz; ALPS analog kullanıyor ve kronik sorunlu. L3/R3 tuşlarına basarken analoglara fazla yük bindiğinde kolayca bozulabiliyor.
Benim ilk gamepad’im SteelSeries Stratus Duo’ydu, çok hevesle almıştım ama çok pişman oldum.
O yüzden önermem. Bütçenizi söylerseniz, size daha iyi bir alternatif önerebilirim.
Hocam Machenike G1 Pro vardı çok güzel indirimi de vardı 1.5k nın altına inmişti ama stokları tüketmişler.MAx 2k ya önerin var mı hocam?İndirim itopyada
Hocam peki steamde vs. sıkıntı çıkarıyor mu kablosuzda gecikme var mı x10 daHocam Machenike G1 Pro vardı çok güzel indirimi de vardı 1.5k nın altına inmişti ama stokları tüketmişler.
Onun dışında 1. önerim bu.
![]()
BIGBIG WON Aether Oyun Kolu
Gamepad ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
2. olarak bu. (Ben X10 modelini kullanıyorum) bu yeni bir model
Bunlar dışında Fantech, ATK fln öneriyor arkadaşlar ama bilgim yok o markalarda.
ALPS, daha doğrusu potansiyometreyle çalışan gamepad’ler, yapıları gereği eninde sonunda sorun çıkarmaya mahkûmdur.Hocam 4 yıl xbox gamepad kullandım bir sorun çıkmadı.Bu xbox gamepadden iyi gibi.Alsam mı şimdi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2k hocam bütçem