Yardım Steelseries stratus+ alınır mı?

Nxara

Cezalı
80+ Bronze
Reaksiyon skoru
658
Acil.indirim var şuan 1.5k ya bulunuyor.Alınır mı?

Acil.indirim var şuan 1.5k ya bulunuyor.Alınır mı?
PC içinse gerek yok daha iyileri var. Telefon içinse yine daha iyileri var Steelseries olması dışında bir özelliği yok. Alps joystickler kullanıyor drift riski yüksek.

PC için Gamesir Cyclone 2
Telefon için Gamesir G8 Galileo tavsiye ederim

PC içinse gerek yok daha iyileri var. Telefon içinse yine daha iyileri var Steelseries olması dışında bir özelliği yok. Alps joystickler kullanıyor drift riski yüksek.

PC için Gamesir Cyclone 2
Telefon için Gamesir G8 Galileo tavsiye ederim
Hocam bütçem o kadar çıkamaz 2k max.1.5kya iyi gibi geldi.3kdan inmiş

1.5K ya nerde varmış ki İncehesapta göremedim :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bütçem o kadar çıkamaz 2k max.1.5kya iyi gibi geldi.3kdan inmiş
Malzeme kalitesi ve Alps Joystickler ile 1.5K ya inse bile alternatifi çok. Yeni de değil 3-4 yıllık bir gamepad o kadar kaçırılmayacak bir tarafı yok bence.

1.5K ya nerde varmış ki İncehesapta göremedim :)

Malzeme kalitesi ve Alps Joystickler ile 1.5K ya inse bile alternatifi çok. Yeni de değil 3-4 yıllık bir gamepad o kadar kaçırılmayacak bir tarafı yok bence.
MAx 2k ya önerin var mı hocam?İndirim itopyada

Alınmaz; ALPS analog kullanıyor ve kronik sorunlu. L3/R3 tuşlarına basarken analoglara fazla yük bindiğinde kolayca bozulabiliyor.
Benim ilk gamepad’im SteelSeries Stratus Duo’ydu, çok hevesle almıştım ama çok pişman oldum.
O yüzden önermem. Bütçenizi söylerseniz, size daha iyi bir alternatif önerebilirim.

Hocam 4 yıl xbox gamepad kullandım bir sorun çıkmadı.Bu xbox gamepadden iyi gibi.Alsam mı şimdi?

Alınmaz; ALPS analog kullanıyor ve kronik sorunlu. L3/R3 tuşlarına basarken analoglara fazla yük bindiğinde kolayca bozulabiliyor.
Benim ilk gamepad’im SteelSeries Stratus Duo’ydu, çok hevesle almıştım ama çok pişman oldum.
O yüzden önermem. Bütçenizi söylerseniz, size daha iyi bir alternatif önerebilirim.
2k hocam bütçem

MAx 2k ya önerin var mı hocam?İndirim itopyada
Hocam Machenike G1 Pro vardı çok güzel indirimi de vardı 1.5k nın altına inmişti ama stokları tüketmişler.
Onun dışında 1. önerim bu.

2. olarak bu. (Ben X10 modelini kullanıyorum) bu yeni bir model

Bunlar dışında Fantech, ATK fln öneriyor arkadaşlar ama bilgim yok o markalarda.

Hocam Machenike G1 Pro vardı çok güzel indirimi de vardı 1.5k nın altına inmişti ama stokları tüketmişler.
Onun dışında 1. önerim bu.

2. olarak bu. (Ben X10 modelini kullanıyorum) bu yeni bir model

Bunlar dışında Fantech, ATK fln öneriyor arkadaşlar ama bilgim yok o markalarda.
Hocam peki steamde vs. sıkıntı çıkarıyor mu kablosuzda gecikme var mı x10 da

Hocam 4 yıl xbox gamepad kullandım bir sorun çıkmadı.Bu xbox gamepadden iyi gibi.Alsam mı şimdi?

2k hocam bütçem
ALPS, daha doğrusu potansiyometreyle çalışan gamepad’ler, yapıları gereği eninde sonunda sorun çıkarmaya mahkûmdur.
Bu yüzden size önerim, Hall Effect veya TMR analoga sahip bir gamepad almanız olur.
Bahsettiğiniz ürün hem çok eski hem de artık satılmadığı için, bu fiyatta marka sizi yanıltmasın kaliteli bir ürün değil.
GameSir Nova 2 Lite almanızı öneririm.

Geri