Steelseries Yetkili Servis

Vortyx

80+
Reaksiyon skoru
8
Elimde steelseries'ten 3 ürün var ve hepsinde arıza var. Mouse için Trendyol'dan satıcıya ulaştığımda bana kargo kodu verdi ve yollamamı istedi fakat klavye için amazon beni despec'in sitesine yönlendiriyor ve despec telefonları açmıyor klavyeyi yollayamıyorum. Kulaklık içinse Hepsiburadadaki satıcı fatura bile yollamamış satıcıya da ulaşamıyorum destek ile iletişime geçtim fatura talebi oluşturdular. Sonuç olarak mouse için kargo kodum var o basit ama kulaklık ve klavye için nereye yollamam gerektiğiyle alakalı gram bir fikrim yok çünkü despec hiçbir şekilde telefonları açmıyor. Garanti süreleri dolmak üzere 9 gün falan kaldı ne yapmam gerekiyor

Elimde steelseries'ten 3 ürün var ve hepsinde arıza var. Mouse için Trendyol'dan satıcıya ulaştığımda bana kargo kodu verdi ve yollamamı istedi fakat klavye için amazon beni despec'in sitesine yönlendiriyor ve despec telefonları açmıyor klavyeyi yollayamıyorum. Kulaklık içinse Hepsiburadadaki satıcı fatura bile yollamamış satıcıya da ulaşamıyorum destek ile iletişime geçtim fatura talebi oluşturdular. Sonuç olarak mouse için kargo kodum var o basit ama kulaklık ve klavye için nereye yollamam gerektiğiyle alakalı gram bir fikrim yok çünkü despec hiçbir şekilde telefonları açmıyor. Garanti süreleri dolmak üzere 9 gün falan kaldı ne yapmam gerekiyor
ben teklosa göndermiştim steelseries kulaklığımı bir araştır

ben teklosa göndermiştim steelseries kulaklığımı bir araştır
Valla teklos numarasını aradığım zaman açmadılar. Numarayı direkt despec üzerinden buldum.

1718921996237.png

Aşağıdaki numarayı denemedim ama yarın ilk iş o numarayı arayacağım. En kötü ihtimalle elimde steelseries'in mouse'u da bulunuyor onun garantisinde yetkili servis adresi var (istanbul) orayı arar açmazlarsa direkt faturama problemi yazar yollarım diye düşündüm. Artık aklıma hiçbir şey gelmiyor çünkü

Ifno@Teklos'a mail attım fakat cevap yok buraya da mail attım bakalım

merhaba konu hakında bi gelişme varmı ben ürünü garantiye gondrdim kulaklığımı garantiye gonderdim kaç güne felan hal olur
Post automatically merged:

ürünün garantiye gönderen varmı daha önce

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,158
Üyeler
190,869
Son üye
Sandik1433
Geri