LineaTurco
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,103
Prodigyde de çift tık varO Lightsync modelleri.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Nerden tutsan dökülüyorProdigyde de çift tık var
Prodigyde de çift tık varO Lightsync modelleri.
Nerden tutsan dökülüyorProdigyde de çift tık var
Ne önereceksinizHocam eliniz normal boyuttaysa G203 biraz küçük gelebilir. Mousepade çok yakın ve serçe parmağınız ve baş parmağınız garanti mousepade değiyor. Buda FPS oyunlarında kötü sonuçlar doğuruyor. Fiyatı yükseltme gibi bir durumunuz var mı?
Güzel şakaymış.Razer alacaksanız şunu bilin; ömrü pek uzun değil
Zaten focus+ piyasanın en iyilerinden hatta en iyisi olabilir.V2 mini öneririm. Fiyatına göre oldukça iyi olan Focus+ sensörü kullanıyor.
Neye dayanarak söylüyorsun?Katar Pro alın. Razer alacaksanız şunu bilin; ömrü pek uzun değil
Razer marka kesinlikle öneririm. Dediğim gibi Razer Basilisk V2 kullanıyorum. Kulalnış konforu gerçekten kaliteli. Teknik özellik olarak da buna oyuncu mouse denemez. Birebir E-spor için kullanılabilir. 650IPS ve 50G özellikleri mevcut. Fiyatına göre gerçekten çok iyi değerler.Ne önereceksiniz
En ucuz bunu bulabildim.Normal mini olmayan v2 Razer deadheater mi unuttum yazılısını çok iyi gerçekten ama fiyatı da güzel az daha ucuz olsa tam aradığım mouse tipiydi
DeathAdder V2.Sensei 310 veya deathadder v2?
PMW3359 kullanıyor.V2 mini öneririm. Fiyatına göre oldukça iyi olan Focus+ sensörü kullanıyor.
forum.donanimarsivi.com