Neler Yeni

Stem hesabımımı çalmaya çalışyıolar

Efesevgili

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
479
İsim
Efe sevfili
Arkadaşlar neden çözümünü bilmiyorsanız konuyu kirletiyorsunuz? Neyse, çözümü basit. API Key'in çalınmış. Takas yaptığın anda, çalan kişiler skinlerini kendi hesabına yönlendiricek. Hatta açıklamana büyük ihtimal "takas yapmak için 24 saatiniz var" gibisinden bir şeyler yazmış olabilirler. Şimdi bu link üzerinden API Key'ini sıfırla ve şifreni değiş.
Steam Api
Sıfırladım onları teşekkür ederim

Çikohan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,318
İsim
dd
Sıfırladım onları teşekkür ederim
1) Malwarebytes indirip sisteminizi taratın. Bununla da yetinmeyip sisteminizi güçlü bir antivirüs yazılımı ile taratmalısınız.
2) Login Buradaki bağlantıdan ise daha önce onay verdiğiniz tüm cihazları devre dışı bırakın.
3) Güvenli bir cihazdan şifrenizi değiştirin.
4) Generate Hesabınız için yeni kurtarma kodları oluşturun.
5) Steam Community Steam API anahtarını iptal edin. Böylece Steam hesabınıza erişim sağladığınız tüm üçüncü parti siteler devre dışı bırakılacak.

Efesevgili

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
479
İsim
Efe sevfili
1) Malwarebytes indirip sisteminizi taratın. Bununla da yetinmeyip sisteminizi güçlü bir antivirüs yazılımı ile taratmalısınız.
2) Login Buradaki bağlantıdan ise daha önce onay verdiğiniz tüm cihazları devre dışı bırakın.
3) Güvenli bir cihazdan şifrenizi değiştirin.
4) Generate Hesabınız için yeni kurtarma kodları oluşturun.
5) Steam Community Steam API anahtarını iptal edin. Böylece Steam hesabınıza erişim sağladığınız tüm üçüncü parti siteler devre dışı bırakılacak.
1 aydır pcye girmiyorum ve pc yeni zaten virüs olma ihtimali 0 diğerlerini telefondan yaptım teşekkür ederşm

Çikohan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,318
İsim
dd
Valla guard bence işe yaramıyor benim de kardeşimin Steam hesabıni çaldılar guard varken ve normalde çalamamalari gerekiyordu seçkin hesap cs go dan sınırsız ban yemiş arkadaşlarına ücretsiz skin linkleri vs atmış
Mesaj otomatik birleştirildi:

İlla guard işe yarar da bizde yaramadi öyle söyleyeyim 🤗 ne kadar güvenlik vs. Olsa illa geçiyorlar
Hocam bir bilgin yoksa yazma bir şey !

kaan07

80+ Bronze
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,028,383
Üyeler
162,976
Son üye
mupak57