AMD stock soğutucum var sadece kasanın içinden söküp kutuya kaldırdım hiç kullanılmadı bunu kaç paraya satarım
İşlemci: R5 5600
200-500 arası satılır diye düşünüyorum (daha pahalı veya ucuzda olabilir sadece tahmin)AMD stock soğutucum var sadece kasanın içinden söküp kutuya kaldırdım hiç kullanılmadı bunu kaç paraya satarım
Yada bilgisayarı satarken yanında hediye mi versem bilemedim200-500 arası satılır diye düşünüyorum (daha pahalı veya ucuzda olabilir sadece tahmin)
Daha pahalıyı bırak 500 bile olmaz bence. X123 falan vardı 1000 liradan ucuza.200-500 arası satılır diye düşünüyorum (daha pahalı veya ucuzda olabilir sadece tahmin)
sizin için hangisi daha iyiyseYada bilgisayarı satarken yanında hediye mi versem bilemedim
200tl civarı belki 250tlAMD stock soğutucum var sadece kasanın içinden söküp kutuya kaldırdım hiç kullanılmadı bunu kaç paraya satarım
Teşekkürler konudan bağımsız bir sorum var pcyi parça parça satsam daha pahalı mı eder sence yoksa hazır olarak mı vereyim R5 5600 - 4060 sistem200tl civarı belki 250tl
teker teker satınca belki biraz daha fazla edebilir ama para lazımsa hepsini tek seferde vermek daha iyi bir seçenek olabilşrTeşekkürler konudan bağımsız bir sorum var pcyi parça parça satsam daha pahalı mı eder sence yoksa hazır olarak mı vereyim R5 5600 - 4060 sistem
belki arasında 500tl falan fark edebilirteker teker satınca belki biraz daha fazla edebilir ama para lazımsa hepsini tek seferde vermek daha iyi bir seçenek olabilşr