Cd'siz olan.(Blu-ray olmayan)Hiçbir yerde bulamadım normal fiyatıyla bir yerde gördüyseniz atar mısınız?
Hocam pek bilmiyorum açıkcasıCd'siz olan.(Blu-ray olmayan)
Cd'li olan(Blu-ray olan)![]()
PS5 Digital Edition Oyun Konsolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz PS5 Digital Edition Oyun Konsolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! PS5 Digital Edition Oyun Konsolu özelliklerini incele, 19.140,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
PS5 Standart Edition Oyun Konsolu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz PS5 Standart Edition Oyun Konsolu fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! PS5 Standart Edition Oyun Konsolu özelliklerini incele, 20.999,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Birinde sadece PS Store üzerinden oyun alabiliyorsun yani dijital olarak, diğerinde de CD alarak da oyunlara sahip olabiliyorsun.Hocam pek bilmiyorum açıkcası
Blu-ray olan ile olmayan arasında ne fark var?
Kısaca anlatayım,Blu-ray olmayan da sadece mağaza üzerinden satın alıp oyunu oynayabiliyorsun ama Blu-ray olan versiyonda ise hem mağazadan satın alıp oynayabilirsin hem de Cd'li şekilde takıp oynayabilirsin.Hocam pek bilmiyorum açıkcası
Blu-ray olan ile olmayan arasında ne fark var?
Birinde sadece PS Store üzerinden oyun alabiliyorsun yani dijital olarak, diğerinde de CD alarak da oyunlara sahip olabiliyorsun.
Teşekkürler hocam sağolunKısaca anlatayım,Blu-ray olmayan da sadece mağaza üzerinden satın alıp oyunu oynayabiliyorsun ama Blu-ray olan versiyonda ise hem mağazadan satın alıp oynayabilirsin hem de Cd'li şekilde takıp oynayabilirsin.