Stok Fan Hakkında Destek

VKutku

80+
Reaksiyon skoru
2
Şuan ki işlemcim Ryzen 3 3200g , bu işlemciyle birlikte gelen stok bir fan var Ryzen 5 5600 almayı planlıyorum ve bu stok fanı alacağım 5 5600 ile kullanabilir miyim (eğer kullanabilirsem kutusuz alıp daha uyguna getirmek istiyorum)

ryzen 5600 ile stok fan kullanma. bütçene göre kuletipi al çünkü ısınacak o işlemci.

ben ryzen 5600de snowman t5 amd aparatlı kullanıyorum memnunum ama şuan pahalı biraz fiyatına göre. gerçi hepsi artık 500tl ve üstü segmentinde gibi bişey.

Son düzenleme:
ben ryzen 5600de snowman t5 amd aparatlı kullanıyorum memnunum ama şuan pahalı biraz fiyatına göre. gerçi hepsi artık 500tl ve üstü segmentinde gibi bişey.
Amd aparatlı olduğunu nasıl anlayabilirim internette biraz aradım fakat amd aparatlı bulamadım

Şuan ki işlemcim Ryzen 3 3200g , bu işlemciyle birlikte gelen stok bir fan var Ryzen 5 5600 almayı planlıyorum ve bu stok fanı alacağım 5 5600 ile kullanabilir miyim (eğer kullanabilirsem kutusuz alıp daha uyguna getirmek istiyorum)
id cooling se 214 xt alabilirsin kanka f/p olarak iyi bi sogutucu bence

Deepcool ag400 , 500 600tl civarlarinda bulursan al

Amd aparatlı olduğunu nasıl anlayabilirim internette biraz aradım fakat amd aparatlı bulamadım
o zaman kalmamıştır büyük ihtimal çünkü çok hızlı tükeniyor stokları. fırsatçılar var amd aparatı var diye faiş fiyattan satıyorlar. uygun fiyatlı 4-5 bakıır ısı borulu hehangi bir kuletipide seçebilirsin. eğer bütçen hiç 600 segmentine çıkamıyorsa 3 bakır ısı borulu olanlar var onlarda iş görür. bütçene göre işlemci soğutucu akakçede listelerden kuletipi olanlar çıkıyor liste döküm halinde.

kuletipi alacaksan akasa, silverstone, noctua, cooler master ürünlerine bak. mümkünse çift fanlı olanlardan al

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,161
Üyeler
190,869
Son üye
Sandik1433
Geri