~~Kamuran 80+ Bronze Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 1,983 Dahası Reaksiyon skoru 1,205 İsim ~~Kamuran 6 Ağustos 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 MehmetxA yazmış: Hmm inşallah bulursun. Devamı için tıklayın... Eyw reis. Takarken zorlandın mı?
F Fr4nk1e 80+ Silver Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 2,627 Dahası Reaksiyon skoru 1,592 İsim Mehmet Ali 6 Ağustos 2020 #15 ~~Kamuran yazmış: Eyw reis. Takarken zorlandın mı? Devamı için tıklayın... Takarken biraz zorlandım ama halledebilirsin.
~~Kamuran yazmış: Eyw reis. Takarken zorlandın mı? Devamı için tıklayın... Takarken biraz zorlandım ama halledebilirsin.
Emirhandkee 80+ Titanium Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 22,711 En İyi Cevap 45 6 Ağustos 2020 #16 ~~Kamuran yazmış: En az 2 defa baktım. Bütün pinler buldum bir tek o yok şaka gibi :d Mesaj otomatik birleştirildi: 6 Ağustos 2020 Aynen reis. Adı aklıma gelmedi Devamı için tıklayın... İnternetten baktım ama orijinali yok. Ya bulacaksınız ya da internetten alacaksınız.
~~Kamuran yazmış: En az 2 defa baktım. Bütün pinler buldum bir tek o yok şaka gibi :d Mesaj otomatik birleştirildi: 6 Ağustos 2020 Aynen reis. Adı aklıma gelmedi Devamı için tıklayın... İnternetten baktım ama orijinali yok. Ya bulacaksınız ya da internetten alacaksınız.
~~Kamuran 80+ Bronze Katılım 20 Haziran 2020 Mesajlar 1,983 Dahası Reaksiyon skoru 1,205 İsim ~~Kamuran 6 Ağustos 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #17 Emirhandkee yazmış: İnternetten baktım ama orijinali yok. Ya bulacaksınız ya da internetten alacaksınız. Devamı için tıklayın... Bütün pinler aparatları var, bu yok hepsini bir yere katmış olmam lazım diğerleri aynı yerdeydi.
Emirhandkee yazmış: İnternetten baktım ama orijinali yok. Ya bulacaksınız ya da internetten alacaksınız. Devamı için tıklayın... Bütün pinler aparatları var, bu yok hepsini bir yere katmış olmam lazım diğerleri aynı yerdeydi.