Neler Yeni

Yardım Stok soğutuculu r5 3600 bu inanılmaz sıcaklık normal mi ?

enokeno

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
652
İsim
Enes Sayar
Anlık değil hata yok render yüzünden bu seviyeleri gördüm, işte bu seviyeleri görmem normal mi ?

Zaten işlemcilerin 250 derecede tamamen yanması lazım yanlışım yoksa, onu geçtim evet o.c vesaire yok. Temassızlık da yok. Adam akıllı soğutamıyor, prime95 small ffts testinde kendini kaybeder bu işlemci. Uv yapacaktım stabil olacak mı diye kontrol edeyim dedim testin ilk 10 saniyesinde bilgisayar kapandı.

Zaten gördüğünüz ekran görüntüsünden sonra sistem 109 dereceyi gördüğü gibi kendini kapattı.

Sadece render esnasında oldu diyorum ya, normalde boşta 70 derece e yine normal değil de zaten sistem genelde mining için açık. Ben 3-4 saat nette takılmak için kullanırım.
Ve evet derece doğru.

Hocam oyun değil render olduğunu hala anlamadınız mı ? :D Çekirdeklerin tam yükte olması normal bu durumda.

Benim yiğit doğuştan ateşlidir. :devilish:
silikonu nedir işlemcinin?

Shooter_U

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,126
İsim
Uğur
sistem ne zaman alındı hiç temizlik yapıldımı? Macunu değiştimi kasa nedir hava akışı için fan varmı?

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,603
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
silikonu nedir işlemcinin?
Testte silver çıktı, ama bu testlerde soğutucunun performansı da büyük bir etken o yüzden ne kadar kararlı ve doğru bir sonuç... orası muamma.
sistem ne zaman alındı hiç temizlik yapıldımı? Macunu değiştimi kasa nedir hava akışı için fan varmı?
Sistem yeni sayılır 12 Nisan'da alındı, düzenli olarak temizleniyor. önde 3 giriş arkada 1 egzoz fanı bulunmakta.
https://www.itopya.com/amd-wraith-prism-led-rgb-islemci-sogutucu_u15061 bence wraith prism alsan işini görür sıvı soğutucu ya gerek yok
Hazır fan alınca o.c payı da kalsın istiyorum o yüzden prism tercih etmeyeceğim sanırım yine de öneriniz için teşekkürler.

Jkar

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
111
İsim
Doğukan
İşlemcinin yanına oturup yellesen boşta 70C olmaz. Stok soğutucunun o kadar kötü olduğunu sanmıyorum

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,603
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
İşlemcinin yanına oturup yellesen boşta 70C olmaz. Stok soğutucunun o kadar kötü olduğunu sanmıyorum
Sistem ilk geldiğinde yaptığım ilk şey stres testi oldu, yine benzer değerleri alıyordu. İçim rahatlasın diye macunu değiştirip fanı tekrar taktım değişen olmadı.

KNOESS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
501
İsim
Burak Koç
Para olsa alacağım zaten şimdilik idarelik takılıyorum. Öneriniz için teşekkürler.

Çözüm kulağa çok basit geldi hocam teşekkürler sadece 1.5k tlcik paraya ihtiyacım var.
under voltaj yapmayı dene

Top Bottom