Yok edemiyorsun maalesef bendede öyleŞu aşamada iade edilebiliyor mu henüz ucağa varmadı
Ya benimki asus tuf m3 zaten daha kotusu yokturHocam proda mcu belli değil diyorlar pro dursun Riske atmak istemezseniz iade edebilirsiniz hangi mcu olduğu belli değil çünkü norticte çıkabilir ötekide kumar gibi bir şey
knk anlatılana göre pro da alınmaz değil mi ama 500 tl apex daha iyi değil miApex alınmaz asıl Royuan mcu var
Risk oranı her geçen dk artıyoriptal edim mi kafa karisti
Pro kesin olarak nordic mi şimdi?2 farklı modeli var demekki Çin pazarı Avrupa pazarı olarak. Nordic gelirse seve seve kullanırım royuan gelirse iade eder pro modeliyle devam ederim
Bu sorunun cevabı kimsede yokPro kesin olarak nordic mi şimdi?
Kesin değil hocam.Pro kesin olarak nordic mi şimdi?
Ben zaten 1K'da kullanacağım fareyi kablosuz sorun yoksa ben okeyim.Şimdi Apex ve proyu iade ediyor muyuz etmiyor muyuz
Apex modelinde belirsizlik mevcut. Satıcı firmayla görüşücemAlmayalım mı hiçbirini şimdi anlamadım
Arkadaşlar Pro modelinde MCU belirtilmemiş Nordic te çıkabilir Royuan da çıkabilir ki biz Nordic çıkmasını temenni ediyoruz. Apex modelinin sayfasında ise açık bir şekilde ROYUAN yazıyor yani büyük ihtimalle apexler royuan chip olarak gidecek.Pro kesin olarak nordic mi şimdi?