Proyu alalım mı almayalım mı şimdiApex alamamistim zaten pro yolda gelince bakacağız
Proyu alalım mı almayalım mı şimdiApex alamamistim zaten pro yolda gelince bakacağız
nerden baktınız hocam4K da da kullanılmıyor Royuan chip ile kullananların yorumu böyle.
Umarım öyledir. Temu'nun 80 dolarlık fareyi bu fiyata vermesinin bir sebebi vardır hocam.büyük ihtimal temuda olan görsel hatalı.Kendi sitelerinde ki görsele güvenmek daha mantıklı.
Belli değil hocam bir şey diyemeyiz o yüzdenProyu alalım mı almayalım mı şimdi
İyi de ajazz neden 2 farklı parça kullansın model aynıOlay o zaten. Temudan gelenler nordic değil
dediMouse un anakart modeli nedir diye sor.
bi arkadaş vardı soracak bizim için onu bekleyelim madem ona göre alırız veya almayız benim de kafam karıştıapexin sensörü royuan o 8k kullanırken üzerdiyorlar pronunki nortic çıkarsa pronunki daha iyi ama pronun mcusu hangisi onu bulamıyoruz.
Almanya çok kötü gelmeyin.apex için kötü diyenler neden iptal etmiyor anlamıyorum
Değişebilir diye belirtmişİyi de ajazz neden 2 farklı parça kullansın model aynı
Daha önce klavye alırken kendi sitesinde ekranlı gözüküyordu temuda ekransız, ekransız geldibüyük ihtimal temuda olan görsel hatalı.Kendi sitelerinde ki görsele güvenmek daha mantıklı.
Pro modeli için durum nedirDeğişebilir diye belirtmiş