apexin sensörü royuan o 8k kullanırken üzerdiyorlar pronunki nortic çıkarsa pronunki daha iyi ama pronun mcusu hangisi onu bulamıyoruz.apexin mi sensörü daha iyi pronun mu benim için önemli olan bu
4K da da kullanılmıyor Royuan chip ile kullananların yorumu böyle.4k ideal bence anlamadığım bu millet niye böyle dolandırıldık moduna girdi ajazz kendi sitesin de nordic olduğunu yazmış
Mesaj otomatik birleştirildi:
Apex'in daha iyi 3950
En azından apex modeli için. Pro belli degil dahaaOlay o zaten. Temudan gelenler nordic değil
valla bence çok kafa karıştı bir mouse için 3-4 gündür bişeyler yazıyoruz burada4k ideal bence anlamadığım bu millet niye böyle dolandırıldık moduna girdi ajazz kendi sitesin de nordic olduğunu yazmış
Mesaj otomatik birleştirildi:
Apex'in daha iyi 3950
Hayır apex'in sensoru 3950 MCU su Royuan.apexin sensörü royuan o 8k kullanırken üzerdiyorlar pronunki nortic çıkarsa pronunki daha iyi ama pronun mcusu hangisi onu bulamıyoruz.
Bosver iyi olmuşapex ne ara düştü aldınız haberim yok
Bu satıcının yanlış yazdığı birşeyde olabilir. Bekleyip görmek lazım.Olay o zaten. Temudan gelenler nordic değil
Apex alamamistim zaten pro yolda gelince bakacağızBu satıcının yanlış yazdığı birşeyde olabilir. Bekleyip görmek lazım.
Gelince geri gönderir ne farkederapex için kötü diyenler neden iptal etmiyor anlamıyorum
Resmin altindaki yazı çok sıkıntı bı yazı. O yüzdenbüyük ihtimal temuda olan görsel hatalı.Kendi sitelerinde ki görsele güvenmek daha mantıklı.