Amd34
80+ Silver
Neden 4k kullanılmıyor mu?4-8K kullanamadıktan sonra 4-8K olmasının ne anlamı var.
Neden 4k kullanılmıyor mu?4-8K kullanamadıktan sonra 4-8K olmasının ne anlamı var.
bende 360 hz monitör var ama ekran kartı emektar 1080 ti4 8k en başından beri kullanılmayacaktı zaten. 240 360hz ekranı olanlar kullanırdı.
Kullanılıyor ama takılıyor reddit konusunu attım.Neden 4k kullanılmıyor mu?
Hocam sence pro modelini almak mıNeden 4k kullanılmıyor mu?
avelsen sıkarsın kullancagın yerıde bılerek alYanlış yere sıkarsak geri dönüşü yok 1gram
1K'da sorunsuz kullanıyorsak gayet de zevk verir.MCU mouse da gecikmeye kadar belirleyen önemli bir parçadır. O yüzden fason üretim bir MCU ile kullanırsan o fare sana zevk vermez.
MCU leş.Neden 4k kullanılmıyor mu?
1080 ti canavardırbende 360 hz monitör var ama ekran kartı emektar 1080 ti
Ben pro aldım onda sorun olmasın daCanımız sıkıldı solcu sağcı diye birbirimize giricez apex in anakartı 2 tip ucuz ve pahalı bize ucuzu düştü herhalde
Apex ve pro 8k ama apexteki anakart 8kda problem çıkarıyormuş.Pronun anakartı belli değil ona bir şey diyemiyoruzbunun hangisi iyi 8k değilse satarım direk
O adamların sorunu değil dostum, o diğer 400 lirayı devlete veriyorsun. Adamlar sana 13-14 dolara yukarıda saydığım özelliklerde mouse veriyor. Senin ülkendeki 13-14 dolarlık mouselar ise rampage, walkyrie (bu ne olm) gibi markalar500'e vergi koyuyorlar 1000 oluyor zaten.
Tamam dayı öyle yaparızavelsen sıkarsın kullancagın yerıde bılerek al