Teykage
80+ Silver
Dahası
Yav kardeşim bu soruyu sormayın artık bu daha iyithrone mu daha iyidir bumu çok fark varmıdır arasında
Yav kardeşim bu soruyu sormayın artık bu daha iyithrone mu daha iyidir bumu çok fark varmıdır arasında
Satın aldığın sayfaya gir resimlere bakHeryerde bunu gördüm royuo görmedim
iyi en aziyla sorunlumu sorunsuz mu belirsizlikteApex ve pro 8k ama apexteki anakart 8kda problem çıkarıyormuş.Pronun anakartı belli değil ona bir şey diyemiyoruz
hocam 137 sayfa olmuş bakamadım daha ynei aldım bende throne nu iade deneyip alsammı onu düşünüyorumYav kardeşim bu soruyu sormayın artık bu daha iyi fiyatı çok iyi çünkü.
iyi en aziyla sorunlumu sorunsuz mu belirsizlikte
lgpt destekli çin mallarıpembe alanlara nordic gelme ihtimali daha yüksek reis, pozitif ayrımcılık
Hocam siz bilirsiniz de MCU tam belli değil şu an Apex tekrar indirime girerse net alın derim vergi dahil 800 TL çok iyi fiyat o fare için.hocam 137 sayfa olmuş bakamadım daha ynei aldım bende throne nu iade deneyip alsammı onu düşünüyorum
nasipte var benim dir apex alanlar başta düşünsün ben sonra düşüncem
Ya Pro'da da Royuan varsa ne yapacaksınız? MCU'su belirtilmemiş.nasipte var benim dir apex alanlar başta düşünsün ben sonra düşüncem
apex temu sayfasında yazıyor işteNordic gelir bence ajazz resmi satıcı royuo yu kim nerden buldu bilmiom 1 saattir bulamadım ben o bilgiyi heryerde nordic yazio pro ve apex için
pro ryou bilmem ben siz söylersiniz duruma göre bir şey olmaz 1k çeker uzun halde pille kullanırımYa Pro'da da Royuan varsa ne yapacaksınız? MCU'su belirtilmemiş.