ChristianSerratos
80+ Silver
pro + 8k dongle var ama apex modelini göremedimHocam siz bilirsiniz de MCU tam belli değil şu an Apex tekrar indirime girerse net alın derim vergi dahil 800 TL çok iyi fiyat o fare için.
Usta sepet 670 TL olmalı diyor ileri gitmiyor nasıl tek tek aldın 533 TL idi sanirsamBu fiyata kablosuz 8k şarj standlı özelleştirilebilir ekranı olan mouse var mı![]()
Benim sepet tutarı min 450 bazıların da fazla niyeyseUsta sepet 670 TL olmalı diyor ileri gitmiyor nasıl tek tek aldın 533 TL idi sanirsam
mavimiydi mouse doğru söyle
Hiçbir yerde Nordic yazmıyor tek tek kontrol ettim. Temu da ilanların altlarında 159 ve 179 ilanında mcu bilgisi yok 159 Apex için royung var.Nordic gelir bence ajazz resmi satıcı royuo yu kim nerden buldu bilmiom 1 saattir bulamadım ben o bilgiyi heryerde nordic yazio pro ve apex için
Siyah/Beyaz/Mavi/Pembe/Turuncu seçenekleri vardı.mavimiydi mouse doğru söylesiyah beyaz görmüştüm dün sanki ben bunları.
Bugün de dolandırıldık vah vah.Hiçbir yerde Nordic yazmıyor tek tek kontrol ettim. Temu da ilanların altlarında 159 ve 179 ilanında mcu bilgisi yok 159 Apex için royung var.
Apex modeli stoğa girerse alınır mı? ne diyorsunuz elimdekini 2. elden çıkartırım en kötü yada yedeğe koyarımHocam siz bilirsiniz de MCU tam belli değil şu an Apex tekrar indirime girerse net alın derim vergi dahil 800 TL çok iyi fiyat o fare için.
Temuda apexin altında yazıyorNordic gelir bence ajazz resmi satıcı royuo yu kim nerden buldu bilmiom 1 saattir bulamadım ben o bilgiyi heryerde nordic yazio pro ve apex için
canım sıkıldı mavi arıyordum benSiyah/Beyaz/Mavi/Pembe/Turuncu seçenekleri vardı.
Bugün de dolandırıldık vah vah.
Satayım hocam.canım sıkıldı mavi arıyordum ben![]()
Ben uyuyordum o saatte uyandığım da ortalık karışıktımavimiydi mouse doğru söylesiyah beyaz görmüştüm dün sanki ben bunları.
Sen ciddi misin ya?Benim sepet tutarı min 450 bazıların da fazla niyeyse