Görselin sonunda görünce bu fiyata bu özellikler yine imkansız hem dongle hem şarj istasyonu3950 bu fiyata imkansız bence
ben temudan sürekli alışveriş yapan birisiyim, %60 vergi ödeyip gelmeyen ürünüm olmadı. Bütün ürünler geliyor. Bu da gelecektir bencehocam valla satın alma aşamasında %60'a tekabül eden bir gümrük vergisi ödedim, ama geçmeme veya artı gümrük vergisi çıkma durumu olursa haberdar edeceğim yine
AJ179 P versiyonunda 3395 var yine, apex modellerinde 3950 kullanmışlar. AJ159 pro görüntü olarak daha hoşuma gitti ama bu model de güzel duruyor, uzmanı olmadığım için iyilik kötülük konusunda yorum yapamayacağım
Aldım vallaGörselin sonunda görünce bu fiyata bu özellikler yine imkansız hem dongle hem şarj istasyonu
Aldım knk eywAJ179 P versiyonunda 3395 var yine, apex modellerinde 3950 kullanmışlar. AJ159 pro görüntü olarak daha hoşuma gitti ama bu model de güzel duruyor, uzmanı olmadığım için iyilik kötülük konusunda yorum yapamayacağım
Bende sipariş verdim yedek kalsın özellikler gayet güzelAldım valla
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aldım knk eyw
Kargo ücretsizagalar geçenlerde aliexpressde fifine mikrofon ilk alın indirimine girmişti konusu açılmıştı hatta siparişi verdim ancak ne yazık ki 'NEDENSE' kargo içinde saymışlar 1450TL yazıyordu bazı kişilerin geçti benimki geçmedi. Kargoyu bazen içine yazıyorlar kafalarına göre dikkat edin.
geçmeyince ne oluyor hocam tam olarak?agalar geçenlerde aliexpressde fifine mikrofon ilk alın indirimine girmişti konusu açılmıştı hatta siparişi verdim ancak ne yazık ki 'NEDENSE' kargo içinde saymışlar 1450TL yazıyordu bazı kişilerin geçti benimki geçmedi. Kargoyu bazen içine yazıyorlar kafalarına göre dikkat edin.