Neler Yeni

🔥İndirim [Stoklar Arada Yenileniyor] - TEMU - Gümrük Vergisi Dahil 1405 TL - AJAZZ AJ159 Pro - 8K Dongle ve Şarj İstasyonu Seçenekli

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Palo DAYI 👑

80+ Gold
Beyler ben temuya hiç kayıt olmadım indirim kuponu falan verirmi bana?

Amd34

80+ Silver

Voluxia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Erdem Göktan
açıklamada windows 10 uyumlu denmiş 11de sorun yaratır mı acaba

SchoField

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
191
İsim
Recep
hocam valla satın alma aşamasında %60'a tekabül eden bir gümrük vergisi ödedim, ama geçmeme veya artı gümrük vergisi çıkma durumu olursa haberdar edeceğim yine
ben temudan sürekli alışveriş yapan birisiyim, %60 vergi ödeyip gelmeyen ürünüm olmadı. Bütün ürünler geliyor. Bu da gelecektir bence

ARTIK FAN DEĞİLİM

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,274
İsim
Bilal Tepe
Görselin sonunda görünce 😂 bu fiyata bu özellikler yine imkansız hem dongle hem şarj istasyonu 😂
Aldım valla
Mesaj otomatik birleştirildi:

AJ179 P versiyonunda 3395 var yine, apex modellerinde 3950 kullanmışlar. AJ159 pro görüntü olarak daha hoşuma gitti ama bu model de güzel duruyor, uzmanı olmadığım için iyilik kötülük konusunda yorum yapamayacağım :D
Aldım knk eyw

Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Ömer
agalar geçenlerde aliexpressde fifine mikrofon ilk alın indirimine girmişti konusu açılmıştı hatta siparişi verdim ancak ne yazık ki 'NEDENSE' kargo içinde saymışlar 1450TL yazıyordu bazı kişilerin geçti benimki geçmedi. Kargoyu bazen içine yazıyorlar kafalarına göre dikkat edin.

Amd34

80+ Silver

fruko.gzz

80+ Silver
agalar geçenlerde aliexpressde fifine mikrofon ilk alın indirimine girmişti konusu açılmıştı hatta siparişi verdim ancak ne yazık ki 'NEDENSE' kargo içinde saymışlar 1450TL yazıyordu bazı kişilerin geçti benimki geçmedi. Kargoyu bazen içine yazıyorlar kafalarına göre dikkat edin.
Kargo ücretsiz

Voluxia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Erdem Göktan
geçmeyince ne oluyor hocam tam olarak?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom