ARTIK FAN DEĞİLİM
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 6,554
En kotu abime hediye ederimBende sipariş verdim yedek kalsın özellikler gayet güzel
En kotu abime hediye ederimBende sipariş verdim yedek kalsın özellikler gayet güzel
%60 vergi çıkıyor benimki 2000 küsür TL'ye geliyodu. TR'de daha ucuz olduğu için iade ettim.geçmeyince ne oluyor hocam tam olarak?
iade süreci ne kadar sürüyor hocam%60 vergi çıkıyor benimki 2000 küsür TL'ye geliyodu. TR'de daha ucuz olduğu için iade ettim.
bu ürün için %60 vergi içindeymiş. konuyu tam okumadım kusura bakmayın. iade için ekstra bir şey yapmamıştım. sadece ürünü almayacağımı söyledim geri gitti. aliexpressde iade edildi diye paramı geri yatırdı.iade süreci ne kadar sürüyor hocam
valla hocam temuda alacağınız ürünler toplamı 1090 tl'yi geçtiği zaman izin vermiyor. Ben vergi dahil 1500 küsür ödediğim bütün ürünler tarafıma ulaştı. Aliexpressi bilmiyorum ama temuda vergi hariç toplam ürün fiyatı 1090 sınırı var.agalar geçenlerde aliexpressde fifine mikrofon ilk alın indirimine girmişti konusu açılmıştı hatta siparişi verdim ancak ne yazık ki 'NEDENSE' kargo içinde saymışlar 1450TL yazıyordu bazı kişilerin geçti benimki geçmedi. Kargoyu bazen içine yazıyorlar kafalarına göre dikkat edin.
indirim kupon sayılmıyor dimivalla hocam temuda alacağınız ürünler toplamı 1090 tl'yi geçtiği zaman izin vermiyor. Ben vergi dahil 1500 küsür ödediğim bütün ürünler tarafıma ulaştı. Aliexpressi bilmiyorum ama temuda vergi hariç toplam ürün fiyatı 1090 sınırı var.
Alıntıyı görüntüle
dsfgşjdskfhgşdkfsjhgfdsgüzel ürünmü alınır mı? sizce![]()
Gene mi sennngüzel ürünmü alınır mı? sizce![]()