hocam papara ve havaleyle ödeme oluyor mu 10. soruşum falan nolur cevap verinMüşteri talepleri kısmından talep oluşturabilirsiniz. Destek ekibimiz yardımcı olacaktır.
hocam papara ve havaleyle ödeme oluyor mu 10. soruşum falan nolur cevap verinMüşteri talepleri kısmından talep oluşturabilirsiniz. Destek ekibimiz yardımcı olacaktır.
Sorumu hala görmezden geliyorsunuzMüşteri talepleri kısmından talep oluşturabilirsiniz. Destek ekibimiz yardımcı olacaktır.
destek taleplerine ne zaman geri dönüş yapılır acaba ?Müşteri talepleri kısmından talep oluşturabilirsiniz. Destek ekibimiz yardımcı olacaktır.
bende şimdi 500gb lık olanı seppete ekle cıkar ekle cıkar yapa yapa odeme yerıne geldım. Tam kredi kartını bilgilerini girdim taksitlendir dedim baktım fiyat 15K oluyor, kalsın dedım. Banka çok ustune koyuyor.yaklaşık 10 bin tıklama yaptım gerek makro gerek elimle yaklaşık 10 kere sepetten 5 kerede ödeme kısmından attı bilmiyorum yeterince hızlı değilmişim
500 gb lık olanı halen alabılıyosun.ben anlamıyorum ki; bende mi gariplik var? 6 aydır bir sistem yakalayamadık. alanlardan öğrenip uyguluyorum, yine tık yok. alanlar nasıl alıyor hala anlayamıyorum. sabah 09:00 dan beri pc başındayım ve yine alamadım. bana, yuh diyorum sadece...
aynısı bende 6 aydır havale yok diye alamadım bu sefer büyük ihtimal olsa yine alamıcaktım telefonda olduğumdan ama olsun en azından denerdimben anlamıyorum ki; bende mi gariplik var? 6 aydır bir sistem yakalayamadık. alanlardan öğrenip uyguluyorum, yine tık yok. alanlar nasıl alıyor hala anlayamıyorum. sabah 09:00 dan beri pc başındayım ve yine alamadım. bana, yuh diyorum sadece...
nasıl500 gb lık olanı halen alabılıyosun.
13500₺ diyor onda...500 gb lık olanı halen alabılıyosun.