❌İndirim Bitti! Stoklar Yenilendi GamingGenTR Akko Klavyeler Bayağı Uygun

Merhaba geçtiğimiz günlerde gaming gen üzerinden AKKO 5075B Plus Air modelini aldım. Ancak klavyenin ışık parlaklığı son ve sonun bir altı seviyede iken klavyeden coil whine benzeri tiz ince bir ses geliyor. Parlaklık bahsettiğim seviyelerin altında iken veya tamamen kapalıyken herhangi bir ses gelmiyor. Bu durum sizlerde mevcut mu?

Merhaba geçtiğimiz günlerde gaming gen üzerinden AKKO 5075B Plus Air modelini aldım. Ancak klavyenin ışık parlaklığı son ve sonun bir altı seviyede iken klavyeden coil whine benzeri tiz ince bir ses geliyor. Parlaklık bahsettiğim seviyelerin altında iken veya tamamen kapalıyken herhangi bir ses gelmiyor. Bu durum sizlerde mevcut mu?
Bende de air modeli var ve bir sıkıntısı yok. Muhtemelen sizinkisi sorunlu. Fakat led ışıklarda sanırsam olabiliyor coil whine benim kullandığım el fenerinde bazı modlarda tiz bir ses geliyordu ışığı açınca.

Evet maalesef bazı cihazlarda içindeki indüktörler yüzünden olabiliyor ama olmaya da biliyor, bakayım eğer çok rahatsız ederse iade edeceğim. Teşekkürler.

Bakalım benim klavye garantiden değişecekti yarın arıcaklar mı klavyenizi gönderelim diye :D

önerebileceğiniz bir model var mı gelmişken bence almalısın diyebileceğiniz tarz da bir model ?

Bi klavyeye 5kdan fazla verebilcek bütçeniz varsa bunlara bakmayın arkadaşlar hall effect rapid triggera yönelin bambaşka bi olay

Geri