Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Stoklar Yenilendi GamingGenTR Akko Klavyeler Bayağı Uygun

XaleriaN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mert Tatar
Merhaba geçtiğimiz günlerde gaming gen üzerinden AKKO 5075B Plus Air modelini aldım. Ancak klavyenin ışık parlaklığı son ve sonun bir altı seviyede iken klavyeden coil whine benzeri tiz ince bir ses geliyor. Parlaklık bahsettiğim seviyelerin altında iken veya tamamen kapalıyken herhangi bir ses gelmiyor. Bu durum sizlerde mevcut mu?

Chivelary

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
14
İsim
Erdi Seker
Merhaba geçtiğimiz günlerde gaming gen üzerinden AKKO 5075B Plus Air modelini aldım. Ancak klavyenin ışık parlaklığı son ve sonun bir altı seviyede iken klavyeden coil whine benzeri tiz ince bir ses geliyor. Parlaklık bahsettiğim seviyelerin altında iken veya tamamen kapalıyken herhangi bir ses gelmiyor. Bu durum sizlerde mevcut mu?
Bende de air modeli var ve bir sıkıntısı yok. Muhtemelen sizinkisi sorunlu. Fakat led ışıklarda sanırsam olabiliyor coil whine benim kullandığım el fenerinde bazı modlarda tiz bir ses geliyordu ışığı açınca.

XaleriaN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mert Tatar
Evet maalesef bazı cihazlarda içindeki indüktörler yüzünden olabiliyor ama olmaya da biliyor, bakayım eğer çok rahatsız ederse iade edeceğim. Teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,040,298
Üyeler
164,993
Son üye
bigadicking
Top Bottom