Neler Yeni

Çözüldü✓ stoklarda rtx 3090 yok !!!!

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Çok teşekkürler 1 adet varmış hemen alıyorum buraya yazarken almamışlardır inşallah gösterdiğin için teşekkürler
1 tane stok olduğunu sanmıyorum 1 den fazla satışı önlemek için öyle yazdıklarını düşünüyorum.

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
arkadaşlar oyun tasarlıyorum ve modelleme falan yapıyorum şuan kullandığım ekran kartim yetmiyor ve babamı ikna edip rtx 3090 almaya karar verdim ama stoklarda yok acil almam lazım ne zaman gelir çok acil almam gerek çünkü işlerimden geri kalıyorum şuan stoklarda rtx 3090 olan mağaza varmı veya ne zaman gelir beni bilgilendirirmisiniz şimdiden teşekkür
En erken Mart-Nisan

Lmaolcx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Efe Bekçibaşı
Arkadaşlar ekran kartını satın aldım inşallah beklediğim gibi olur üstün performans alırım öneride bulunan herkes için teşekkürler bi 10 yıl ekran kartı almam herhalde
Mesaj otomatik birleştirildi:

1 tane stok olduğunu sanmıyorum 1 den fazla satışı önlemek için öyle yazdıklarını düşünüyorum.
Evet 1 tane stok yokmuş arkadaşımda önerdim o yüzden stok olmadığı dönemde çok iyi oldu :D

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,491
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
hocam kartı aldığınızı söylemişsiniz
rica etsem elinize ulaştığında fotoğraf felan atar mısınız bende ekranda fotoğrafa bakıp hayallere dalmak istiyorum

Lmaolcx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Efe Bekçibaşı
hocam kartı aldığınızı söylemişsiniz
rica etsem elinize ulaştığında fotoğraf felan atar mısınız bende ekranda fotoğrafa bakıp hayallere dalmak istiyorum
😆 elime ulaşsın atarım Allah sana daha iyilerini nasip eder inşallah dostum

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Arkadaşlar ekran kartını satın aldım inşallah beklediğim gibi olur üstün performans alırım öneride bulunan herkes için teşekkürler bi 10 yıl ekran kartı almam herhalde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet 1 tane stok yokmuş arkadaşımda önerdim o yüzden stok olmadığı dönemde çok iyi oldu :D
Kaç paraya hangi modeli aldınız?

bariskarali

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,887
İsim
Barış Karalı
2 hafta önce inchesapta sıfır indirime girdi takip et oralardan alırsın.

cici

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,722
İsim
9304
İlgilendiği Kategoriler
profil mesajları ve konu dışı
Acele yoksa bir 3080 Ti beklenirdi.

• Beğen
Reaksiyonlar: Bery

Lmaolcx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Efe Bekçibaşı

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory

Bunu aldım dostum konuma cevap yazan arkadaşın tavsiyesiyle inşallah üzmez beni bu kart :)
Güzel Güzel. Yük altında 75 derece gibi bir sıcaklıkta çalışıyor. Bence bu kartı çok yanlış bir zamanda almışsınız 22.000 aşırı fazla ama aceleniz mi vardı artık bilmiyorum hayırlı olsun demek düşer bize

Lmaolcx

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
26
İsim
Efe Bekçibaşı
Güzel Güzel. Yük altında 75 derece gibi bir sıcaklıkta çalışıyor. Bence bu kartı çok yanlış bir zamanda almışsınız 22.000 aşırı fazla ama aceleniz mi vardı artık bilmiyorum hayırlı olsun demek düşer bize
Evet çok pahalıydı bencede yanlış zamanda aldım ama piyasanın ne olacağı belli değil bildiğin üzere o yüzden beklemek istemedim hem bekledikçe işlerim aksıyor siparişlerimi yetiştiremiyorum hep yayıncılar alacak biz izliyicezmi :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,004,127
Üyeler
159,106
Son üye
Genzo6828
Top Bottom