-CrawL
80+ Gold
Hadi Bakalım. Bi inceleme konusu beklerim. Unutmazsan beni etiketlermisin?Test videolarını izliyorum eleştirilerine bakıyorum şuan alacam büyük ihtimal
Hadi Bakalım. Bi inceleme konusu beklerim. Unutmazsan beni etiketlermisin?Test videolarını izliyorum eleştirilerine bakıyorum şuan alacam büyük ihtimal
1 tane stok olduğunu sanmıyorum 1 den fazla satışı önlemek için öyle yazdıklarını düşünüyorum.Çok teşekkürler 1 adet varmış hemen alıyorum buraya yazarken almamışlardır inşallah gösterdiğin için teşekkürler
EtiketlerimHadi Bakalım. Bi inceleme konusu beklerim. Unutmazsan beni etiketlermisin?
En erken Mart-Nisanarkadaşlar oyun tasarlıyorum ve modelleme falan yapıyorum şuan kullandığım ekran kartim yetmiyor ve babamı ikna edip rtx 3090 almaya karar verdim ama stoklarda yok acil almam lazım ne zaman gelir çok acil almam gerek çünkü işlerimden geri kalıyorum şuan stoklarda rtx 3090 olan mağaza varmı veya ne zaman gelir beni bilgilendirirmisiniz şimdiden teşekkür
Evet 1 tane stok yokmuş arkadaşımda önerdim o yüzden stok olmadığı dönemde çok iyi oldu1 tane stok olduğunu sanmıyorum 1 den fazla satışı önlemek için öyle yazdıklarını düşünüyorum.
elime ulaşsın atarım Allah sana daha iyilerini nasip eder inşallah dostumhocam kartı aldığınızı söylemişsiniz
rica etsem elinize ulaştığında fotoğraf felan atar mısınız bende ekranda fotoğrafa bakıp hayallere dalmak istiyorum
Kaç paraya hangi modeli aldınız?Arkadaşlar ekran kartını satın aldım inşallah beklediğim gibi olur üstün performans alırım öneride bulunan herkes için teşekkürler bi 10 yıl ekran kartı almam herhalde
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet 1 tane stok yokmuş arkadaşımda önerdim o yüzden stok olmadığı dönemde çok iyi oldu
Kaç paraya hangi modeli aldınız?
Güzel Güzel. Yük altında 75 derece gibi bir sıcaklıkta çalışıyor. Bence bu kartı çok yanlış bir zamanda almışsınız 22.000 aşırı fazla ama aceleniz mi vardı artık bilmiyorum hayırlı olsun demek düşer bizeInno3D GeForce RTX 3090 iChill X4 Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
Inno3D GeForce RTX 3090 iChill X4 en uygun fiyatı GittiGidiyor'da! Inno3D GeForce RTX 3090 iChill X4 incelemesi, yorumlar, özellikleri, fiyat ve taksit seçenekleri için tıklayın!www.gittigidiyor.com
Bunu aldım dostum konuma cevap yazan arkadaşın tavsiyesiyle inşallah üzmez beni bu kart
Evet çok pahalıydı bencede yanlış zamanda aldım ama piyasanın ne olacağı belli değil bildiğin üzere o yüzden beklemek istemedim hem bekledikçe işlerim aksıyor siparişlerimi yetiştiremiyorum hep yayıncılar alacak biz izliyicezmiGüzel Güzel. Yük altında 75 derece gibi bir sıcaklıkta çalışıyor. Bence bu kartı çok yanlış bir zamanda almışsınız 22.000 aşırı fazla ama aceleniz mi vardı artık bilmiyorum hayırlı olsun demek düşer bize