İyi satıcı ama ürünü açarsanız geri vermeniz zor. Her yerde böyle.betaplus güvenilir mi şikayetvarda forumlarda bayağı kötü denmiş ama kararsız kaldım ürün bozuk gelirse iade almazlarsa falan
arada trendol var ve onlarca kişi bu kartı aldı öyle bir yanlışlık yapmazlar umarımbetaplus güvenilir mi şikayetvarda forumlarda bayağı kötü denmiş ama kararsız kaldım ürün bozuk gelirse iade almazlarsa falan
beyler alınır mı? bu siteden bu fiyata ne diyorsunuz hızlı yazarmısınız.arada trendol var ve onlarca kişi bu kartı aldı öyle bir yanlışlık yapmazlar umarım
nasıl açarsanız vermeniz zor ? ben itopyadan anakart aldım, açtım sonra iade ettim.İyi satıcı ama ürünü açarsanız geri vermeniz zor. Her yerde böyle.
Güvenlik bandı var. Yırtmadan açamıyorsunuz.nasıl açarsanız vermeniz zor ? ben itopyadan anakart aldım, açtım sonra iade ettim.
al albeyler alınır mı? bu siteden bu fiyata ne diyorsunuz hızlı yazarmısınız.
Güvenebilirsin. iyi satıcı. Kendi siteleri Gaming.gen.trkararsız kaldım firma hakkında ya rx 6600 asus dual alıcam amazondan yada bu ama pek güvenemedim ben
hiç sıkıntı tabi ki açıp verebiliriz mecbur açıcaz kendileri tekrar bantlasınGüvenlik bandı var. Yırtmadan açamıyorsunuz.
Güvenilir mağaza aklınızda şüphe olmasınkararsız kaldım firma hakkında ya rx 6600 asus dual alıcam amazondan yada bu ama pek güvenemedim ben