Neler Yeni

Storytel sesli kitap aboneliği değer mi?

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Beyler bayanlar Storytel aboneliği değer mi? Aylık 48 lira. Şimdi birkez almıştım kullandım da ama şimdi bir düşünüyor acaba değer mi diye? Deprem dolayısıyla kullanmak nasip olmadı. Sadece 1 gün kullanabildim. Hani Hayvan Çiftliği kitabının %25 ini 1 saatte bitirdim. Sizce değer mi?

milenix

80+ Gold
Beyler bayanlar Storytel aboneliği değer mi? Aylık 48 lira. Şimdi birkez almıştım kullandım da ama şimdi bir düşünüyor acaba değer mi diye? Deprem dolayısıyla kullanmak nasip olmadı. Sadece 1 gün kullanabildim. Hani Hayvan Çiftliği kitabının %25 ini 1 saatte bitirdim. Sizce değer mi?
bence kitap okumak dinlemekten daha iyi

milenix

80+ Gold
Orası öyle de. Yürüyüş yaparken otobüste ayakta yolculuk yaparken veya uyku öncesinde ya da farklı bir iş ile uğraşırken kitap okunmuyor.
ben şahsen bir şey anlamıyorum öyle dinleyerek bitirdiğim kitaba bitirdim demem sen kitabı anlayabiliyorsan içten bir şekilde bitirdim diye biliyorsan alabilirsin

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
ben şahsen bir şey anlamıyorum öyle dinleyerek bitirdiğim kitaba bitirdim demem sen kitabı anlayabiliyorsan içten bir şekilde bitirdim diye biliyorsan alabilirsin
Yani Hayvan Çiftliği'nde geldiğim yere kadarını anladım ve sindirdim. Öyle söyliyim. Bu aralar yoğun bir tempodayım üstelik.

milenix

80+ Gold
Yani Hayvan Çiftliği'nde geldiğim yere kadarını anladım ve sindirdim. Öyle söyliyim. Bu aralar yoğun bir tempodayım üstelik.
öyleyse al gitsin 48 TL'ye bir kitap bile alınamıyor sonuç olarak

Zealist

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Memet K.
bir ara radyo tiyatrosu dinlemeden uyuyamıyordum. çok büyük zevk bence almalısın hem bir dürüm olmuş ne kadar ne zararı olabilir 48 tl nin

R3b311i0n_01

80+ Bronze
silindi

Son düzenleme:

Shaw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,711
İsim
Fatih
Anlayabiliyorum diyorsan al. Ben YT den videolar veya podcastler dinliyorum muzik dinlemedigim zamanlarda. Seni de o sariyorsa al gitsin. Sarmadigi yerde birakirsin zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,054,143
Üyeler
167,441
Son üye
Emre....
Top Bottom