ImSamet
80+
- Reaksiyon skoru
- 1
Selam arkadaşlar,
3 ay önce bir sistem topladım, kasamın önündeki 3 fanın önü camla kaplı olduğu için kasaya hava girmiyordu bu yüzden işlemci sıcaklığım oyun oynarken 90 dereceye çıkıyordu.
Önce bu linkteki kule tipi fanı soğutucuyu aldım,
urun.n11.com
Daha sonra işlemci sıcaklığım neredeyse hiç düşmedi oyun oynarken 80 derecelerde geziyordu.
Kasanın ön panelindeki camı söktüm işlemci sıcaklığım oyun oynarken 60-75 dereceye kadar düştü.
Bugün camı söktüğüm yer için bir ızgara aldım ve az önce işlemciye bir stres testi yaptım. Bunca uğraşmama rağmen işlemci sıcaklığım 84 dereceydi. Stres testi sonucu sıcaklık nasıl olmalı? 84 derece normal mi?
Bu da test sonucum,
Aldığım ızgaranın linki,
urun.n11.com
3 ay önce bir sistem topladım, kasamın önündeki 3 fanın önü camla kaplı olduğu için kasaya hava girmiyordu bu yüzden işlemci sıcaklığım oyun oynarken 90 dereceye çıkıyordu.
Önce bu linkteki kule tipi fanı soğutucuyu aldım,
Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11
Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.
Daha sonra işlemci sıcaklığım neredeyse hiç düşmedi oyun oynarken 80 derecelerde geziyordu.
Kasanın ön panelindeki camı söktüm işlemci sıcaklığım oyun oynarken 60-75 dereceye kadar düştü.
Bugün camı söktüğüm yer için bir ızgara aldım ve az önce işlemciye bir stres testi yaptım. Bunca uğraşmama rağmen işlemci sıcaklığım 84 dereceydi. Stres testi sonucu sıcaklık nasıl olmalı? 84 derece normal mi?
Bu da test sonucum,
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Aldığım ızgaranın linki,
Masaüstü Bilgisayar - Bilgisayar Modelleri - n11
Masaüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Masaüstü Bilgisayar çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.