- Reaksiyon skoru
- 2,182
Ryzen Master'a gir. 40.00 Ghz yap ve 1.08 voltaj ver.bsyler yardim r5 3600 oto halde stres testinde 1 dk olmadan kapaniyor @kandes22 uv rehberi ile 4ghz volt vs verdikten sonra direkt kapandi sonra restledim tekrsr tedt yaptim 1 dk da yine kapandi
pcyj tsmirciye goturdum 3.6ghz de stres testonde 2 dakika olmadan kapaniyorRyzen Master'a gir. 40.00 Ghz yap ve 1.08 voltaj ver.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Apply demeyi unutma !
Voltajı ayarladın mı ? 1.1 yappcyj tsmirciye goturdum 3.6ghz de stres testonde 2 dakika olmadan kapaniyor
ayarlamistimVoltajı ayarladın mı ? 1.1 yap
Ryzen Master'a girip GHz'i 4000 Voltajı 1.100 yapıp Apply der misin ?ayarlamistim
deneyemem tamir3 verdim ekran karti gta 5 de oyunu kapatiyordu goruntu gidiyorduRyzen Master'a girip GHz'i 4000 Voltajı 1.100 yapıp Apply der misin ?
Niye verdin? Bilmez ki onlar. Belki hayatlarında ilk defa görecekler. Çok basit bir işlem ile yapılırdı. Hem kirli eller değecek kasana hem bilmeyen eller değecek hem o eller senin cebine girecek.deneyemem tamir3 verdim ekran karti gta 5 de oyunu kapatiyordu goruntu gidiyordu
buyukamcam ya tamirci bilgisayar mühendisi o topladi zaten kasayiNiye verdin? Bilmez ki onlar. Belki hayatlarında ilk defa görecekler. Çok basit bir işlem ile yapılırdı. Hem kirli eller değecek kasana hem bilmeyen eller değecek hem o eller senin cebine girecek.