Bünyamina
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 8,258
sağ altta hız yazan yerde kaç mhz yazıyorRamle mi alakalı ? Oyundayken 2300 çalışıyordu biosda 3200 gözüküyor
sağ altta hız yazan yerde kaç mhz yazıyorRamle mi alakalı ? Oyundayken 2300 çalışıyordu biosda 3200 gözüküyor
VRAM CLCK 2238'e çıkıyor maksimum oyunda3200mhz de çalışıyor
oyunda o hızlara düşmez emin olabilirsiniz
anlamadım o drop olayını
ekran paylaşayım dc de - SYNTH#72453200mhz de çalışıyor
oyunda o hızlara düşmez emin olabilirsiniz
anlamadım o drop olayını
vram clock ekran kartının vramı dostumVRAM CLCK 2238'e çıkıyor maksimum oyunda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ekran paylaşayım dc de - SYNTH#7245
Bu değerlerde sadece ekran kartının kullanma yüzdesi arada düşüyor drop yiyorum. Sabit durduğumda 99 hareket edince 80-99 arası bazen de 70’lere düşüyo tak diye sonra geri geliyovram clock ekran kartının vramı dostum
hareket ettiğinde yer değişiyor öyle düşmesi normalBu değerlerde sadece ekran kartının kullanma yüzdesi arada düşüyor drop yiyorum. Sabit durduğumda 99 hareket edince 80-99 arası bazen de 70’lere düşüyo tak diye sonra geri geliyo
60fps sabitle vsync aç fps i 60fps a sabitle dostum60hz. Tamam da sürekli drop yiyorum saçma değil mi? Oyun akmıyor bi türlü
ha birde o değerleri gösteren programı kapatın belki o kastırıyordur60hz. Tamam da sürekli drop yiyorum saçma değil mi? Oyun akmıyor bi türlü
o zaman nasıl anlayacağım60fps sabitle vsync aç fps i 60fps a sabitle dostum
monitörünün çözünürlüğü kaçtı dostum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ha birde o değerleri gösteren programı kapatın belki o kastırıyordur
oyunda fps göstergesi olması lazımo zaman nasıl anlayacağımAMD nin programı adrenaline
uygulamayı kapattım 60hz alıp vsync açtım bi sorun gözükmedi gözüme şimdilikoyunda fps göstergesi olması lazım
steamdan oynuyorsanız oyunları steamın ayarlarından fps açık yapabilirsiniz
originden iste ordan halledebilirsiniz origin için bu yazıyor
Origin > Application Settings > Origin In-Game > Display FPS Counter > Top Right veya Top Left
steam için ise sol üstten steam > ayarlar >oyuniçi oradan halledebiliyorsunuz
umarım drop olmaz dostumuygulamayı kapattım 60hz alıp vsync açtım bi sorun gözükmedi gözüme şimdilik