Stronghold Crusader HD Para Bug'u?

enisberberr

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,078
Merhabalar sevgili dostlarım,
Arkadaşımla Stronghold'a girdiğimizde kendisi Cheat Engine kullanmadan oyunda bulunan bir bug sayesinde elindeki parayı saniyeler içinde 1 milyar yapabiliyor.
Acaba bu bug nedir tam olarak nasıl yapılır bileniniz var mıdır?
Bir kod buldum ama o kod sadece offline mod için geçerli multiplayer modu için yani gameranger üzerinden girilen versiyon için geçerli değil.

Kendisini gözlemledir birkaç bir şey koyup geri yıkıyor yani glitch/bug kullanarak yapıyor...
Acaba bilen veya bulabilen var mıdır?

Merhabalar sevgili dostlarım,
Arkadaşımla Stronghold'a girdiğimizde kendisi Cheat Engine kullanmadan oyunda bulunan bir bug sayesinde elindeki parayı saniyeler içinde 1 milyar yapabiliyor.
Acaba bu bug nedir tam olarak nasıl yapılır bileniniz var mıdır?
Bir kod buldum ama o kod sadece offline mod için geçerli multiplayer modu için yani gameranger üzerinden girilen versiyon için geçerli değil.

Kendisini gözlemledir birkaç bir şey koyup geri yıkıyor yani glitch/bug kullanarak yapıyor...
Acaba bilen veya bulabilen var mıdır?
Ahh stronghold. Küçüklüğümü geçirdiğim oyun. Hala oynayan varsa başlayalım. Konu ile biraz ilgisiz oldu ama multiplayer modu olduğunu bilmiyordum. Biraz aydınlatır mısınız zahmet olmaz ise :)

oyuna girdiğin gibi(ana menüden bahsediyorum) ctrl basılı tutarak triblade2002 yazmalısın. Alt tuşuna basılı tutup x tuşuna basarsan 1000 gold gelmesi lazım.

Ahh stronghold. Küçüklüğümü geçirdiğim oyun. Hala oynayan varsa başlayalım. Konu ile biraz ilgisiz oldu ama multiplayer modu olduğunu bilmiyordum. Biraz aydınlatır mısınız zahmet olmaz ise :)
Hocam şöyle düşünün istediğiniz tarzda oyuna katılaibliyorsunuz online olarak.
İster arkadaşlarınızla oynayın ister tanımadığınız insanlara karşı gameranger sayesinde girin.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

oyuna girdiğin gibi ctrl basılı tutarak triblade2002 yazmalısın. Daha sonra Alt tuşuna basılı tutup x tuşuna basarsan 1000 gold gelmesi lazım.
Hocam konuda bahsettiğim kod buydu zaten. Bu kod online da çalışmıyor...
Konuya da yazdım yapılma tarzını ama tam olarak ne yapıyor bilmiyorum :)

İster arkadaşlarınızla oynayın ister tanımadığınız insanlara karşı gameranger sayesinde girin.

bir araştırayım hocam.

bir şeyler satarak kasıyor olma ihtimali var mı hocam?

bir araştırayım hocam.

bir şeyler satarak kasıyor olma ihtimali var mı hocam?
Hocam saniyeler içinde 1milyar diyorum :D
Kendisi bir şey kurduğunu söylüyor yani bir bina kuruyor sonra başka bir şey uyguluyor ama tam söylemiyor :D

Oyun bittiği zaman her şey bitiyormu yoksa hesap vs. oluşturup xp kasma olayı falan var mı hocam? Oynadıktan sonra elimde kalıcı bir şey olmadığı zaman sevmiyorum.

Oyun bittiği zaman her şey bitiyormu yoksa hesap vs. oluşturup xp kasma olayı falan var mı hocam? Oynadıktan sonra elimde kalıcı bir şey olmadığı zaman sevmiyorum.
Yok hocam kalıcı bir şey kalmıyor...
1 oyunluk sürüyor hocam. Farklı insan ve farklı stratejilere karşı savaşıyorsunuz sadece...

bulamadım hocam bulursanız bana da söyler misiniz merak ettim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,658
Üyeler
191,946
Son üye
ERSNKRTP
Geri