Neler Yeni

Şu An Forza Alınır Mı?

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Steama kur güncellemesi gibi bir şey gelirse muhtemelen fiyatlar coşar. Bu nedenle şu an Steam cüzdanda duran paramı bir oyuna vermek istiyorum forza 5 şimdi alınır mı ve standart alsam sonradan deluxe pakete yükseltebilir miyim?

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
1 kere alıcaksın sonuçta, almışken Deluxe paketini al, standart paket aldıktan sonra sonradan deluxe geçilebiliyormu bilmiyorum.

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,285
İsim
.
Steama kur güncellemesi gibi bir şey gelirse muhtemelen fiyatlar coşar. Bu nedenle şu an Steam cüzdanda duran paramı bir oyuna vermek istiyorum forza 5 şimdi alınır mı ve standart alsam sonradan deluxe pakete yükseltebilir miyim?
Hocam almışken deluxe al gitsin.
Sonra yükseltilirmi bilmiyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Samet Aslan
Xbox game passde var 30liraya aylık

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
O kadar bütçem yok şu anda
O kadar bütçen yoksa beklemeni öneririm, dediğin gibi bi fiyat yükselmesinin bu zamanlarda olacağını düşünmüyorum. Ama forza 5 standart paket sana yetecekse onuda alabilirsin.

PixDraw

80+ Bronze
Bazı oyunlarda N/A yazar sadece paket içeriğinde satışta olanlar var. Eğer öyleyse oyun içi yükseltme yoksa sonradan alınmıyor.

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O kadar bütçen yoksa beklemeni öneririm, dediğin gibi bi fiyat yükselmesinin bu zamanlarda olacağını düşünmüyorum. Ama forza 5 standart paket sana yetecekse onuda alabilirsin.
Bazı oyunlarda N/A yazar sadece paket içeriğinde satışta olanlar var. Eğer öyleyse oyun içi yükseltme yoksa sonradan alınmıyor.
Anladım hocam sağolun

Kaneki Ken

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,458
İsim
Fatih Ege Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Anime , Bilgisayar , Kodlama
Amaç oynamaksa standart da alınır

Alper Arıkan

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Deluxe almayın hocam kesinlikle, ya standart ya da ultimate alın, Deluxe fiyatını asla hak etmiyor. Sonradan deluxe paketteki car pass i alabilirsiniz fakat daha pahalıya gelmiş olur

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Deluxe almayın hocam kesinlikle, ya standart ya da ultimate alın, Deluxe fiyatını asla hak etmiyor. Sonradan deluxe paketteki car pass i alabilirsiniz fakat daha pahalıya gelmiş olur
Neden hak etmiyor?
Bu ek haritalar sonradan alınıyor mu onu merak ediyorum asıl

pickpocket

Ventus☪
Moderatör
En İyi Cevap
27
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,947
İsim
Ventus
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Instagram
www.instagram.com/serhatcanavci
Steam
www.steamcommunity.com/id/serhatcanavcii
Twitter
AvciSerhatCan
Facebook
serhatcanavci
Discord
Ventus#1033
Reddit
VentusTR
Neden hak etmiyor?
Bu ek haritalar sonradan alınıyor mu onu merak ediyorum asıl
Kur guncellemesi gelecek dediler , rdr2 zamlanacak dediler , bu indirimdd gecenkinden daha çok fiyatı düştü . 🤣

Top Bottom