Neler Yeni

Öneri Şu an için GPU alınır mı yoksa black friday beklemem daha mı mantıklı olur

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Enes Aslan
Ekran kartımı 3060ti a upgrade etmek istiyorum fakat beklesem mi beklemesem mi kararsız kaldım. En son zotac 3060 ti twin edge vardı 8300 küsüratlı sizce alayım mı yoksa bekleyim mi ?

leclerc16

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
98
İsim
Emre
Fiyatları yükseltip düşürüyorlar hocam ben pek fazla bir şey beklemiyorum açıkçası. Siz bilirsiniz yine de.

Redshift

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Esad
Ekran kartımı 3060ti a upgrade etmek istiyorum fakat beklesem mi beklemesem mi kararsız kaldım. En son zotac 3060 ti twin edge vardı 8300 küsüratlı sizce alayım mı yoksa bekleyim mi ?
Kasımın başında alabilirdin çok ucuzlayan modeller oldu ama ay sonu yaklaştıkça yavaş yavaş şişiriyorlar black friday’i bekle son şans olabilir onun haricinde ucuzlayacağını sanmıyorum enflasyondan ötürü

Dahası  
Reaksiyon skoru
45
İsim
Enes Aslan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kasımın başında alabilirdin çok ucuzlayan modeller oldu ama ay sonu yaklaştıkça yavaş yavaş şişiriyorlar black friday’i bekle son şans olabilir onun haricinde ucuzlayacağını sanmıyorum enflasyondan ötürü
yok zaten kara cuma son bulamazsam bişi direk alıcam alıcaklarımı - de düşsem alıcam yani günümüz tr si yoksa ileride daha zor alırım

Redshift

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
99
İsim
Esad
yok zaten kara cuma son bulamazsam bişi direk alıcam alıcaklarımı - de düşsem alıcam yani günümüz tr si yoksa ileride daha zor alırım
Aynen hocam bişey pahalandıysa çok zor iner ülkemizde ama çok kolay da pahalanır o yüzden ilk fırsatta indirimde bi kart yapıştır geç arkana bakma

Milosz

80+
Hocam Türkiyede black friday yalandan oluyor geçen sene laptop bekledim beklediğime pişman oldum 1400 TL zam koydular cihaza.

Top Bottom