Ben 15 Pro ile 6 saat üstünü alıyordum. 15 Pro Max ile 2 günde 4 saat ekran süresi + arka planda 13 saat müzik dinleme sonrasında %46 pilim kalmıştı. İlk foto pazartesi sabah şarjdan çektiğimde, diğer 2 foto pazartesi sonu ve Salı şarjım 46 ya düşünce.bende de 15 pro var pilinden pek memnun değilim ya. tez vakitte 16 pro maxe geçmeyi istiyorum 6 saat fazla ekran süresi 16 pro maxin.
A55 inki daha iyi diye biliyorum örnek atamıyorum pek fotoğraf çeken biri degilimhocam kamerası iyi olsun a35 mi sizce a55 mi
İp14plus 2 yıllık telefon halen ilk gün gibi 35e aldık 40a satılır tl değer kaybediyor orası ayrı ama bu Apple cidden kaybetmiyorHerkes kendi kullandığı telefon modelini ve memnun kalıp kalmadığını yazsın ben başlıyorum.
Vivo Y21s. Pek memnun değilim.
Mi11T nusaybin editionYurtdışı mi11T beni idare ediyor memnunum
Bende 2 yıldır realme gt2 kullanıyorum hocam.Batarya dışında bir problem yaşamadım hiç.Batarya da çok etkilemiyor zaten 30 dakikada şarj olduğu için.Bir de 5g olmaması kötü bence.Realme gt 2 pro idare eder. Bataryası 1-1,5 senede öldü, kamera eh işte, panel kalitesi, performansı
![]()