DDRQ
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 405
cevap ektedir
https://eksiup.com/p/e49f5870b867 =(=(=(
https://eksiup.com/p/e49f5870b867 =(=(=(
Kardeşim asıl sıkıntı aslında dolar değil bu Corona olayları bitse piyasaya yeni malzemeler gelse zaten piyasa kendi kendine ucuzlarVallahi ne desek boş dolar 7.5 olursa vah halime keşke toplasaydım dersin eğer bu sefer toplasan ve dolar düşse lan keşke bekleseydim dersin. Piyasa şuan aşırı hararetli millet ne yapacağını şaşırdı ekonomik kriz kapıda diyorlar.
Kesinlikle sistem toplama sitelerine bile girmeyinPc almayı düşmüyorum 6bin civarı ama şu an dolar çok artdı ve corna virüsü var sizce toplanır mı
yani bir güzel indirimde bir şey yakalarsan olur ama normal kendin toplama bekle derim.Pc almayı düşmüyorum 6bin civarı ama şu an dolar çok artdı ve corna virüsü var sizce toplanır mı
Zamanında papaz olayları vardı bizimkiler yakalamıştı casusluk yaparken o zaman dolar 4 civarıydı 5.70 olmuştu bu olaylardan sonra. Korona bitse başka tantana çıkar.Düşer diye beklesem de düşmüyor ne yapalımKardeşim asıl sıkıntı aslında dolar değil bu Corona olayları bitse piyasaya yeni malzemeler gelse zaten piyasa kendi kendine ucuzlar
Bende toplamak isiyorum acilinden lazım nabcam bilmiyorum 6.500 civarı var 6-700 felan var nakitPc almayı düşmüyorum 6bin civarı ama şu an dolar çok artdı ve corna virüsü var sizce toplanır mı
Kardeşim dediğim gibi salgın yüzünden piyasada mal yok yani mal olmayınca kalan mallarda artıyor şimdi virüs olayları biterse piyasa yeniden çeşitlenir ve piyasa belli bir doygunluğa ulaşınca tekrar eski fiyatlara dönerZamanında papaz olayları vardı bizimkiler yakalamıştı casusluk yaparken o zaman dolar 4 civarıydı 5.70 olmuştu bu olaylardan sonra. Korona bitse başka tantana çıkar.Düşer diye beklesem de düşmüyor ne yapalım
İnşallah dediğin gibi olur şu an beklemekten başka yapabileceğimiz bir şey yok gerçi bu hastalık da ne kadar sürecek o da muammaKardeşim dediğim gibi salgın yüzünden piyasada mal yok yani mal olmayınca kalan mallarda artıyor şimdi virüs olayları biterse piyasa yeniden çeşitlenir ve piyasa belli bir doygunluğa ulaşınca tekrar eski fiyatlara döner
tek kelime HAYIRPc almayı düşmüyorum 6bin civarı ama şu an dolar çok artdı ve corna virüsü var sizce toplanır mı