Şu an pc tolanır mı

Sadece Bir Anakartda Bile 1.5-2 ay Öncesiyle 150-200 Tl Fiyat Artışı Olmuş Bu Zamanda Toplayacağın Pc İle Çok Net Zarar Edersin

Vallahi ne desek boş dolar 7.5 olursa vah halime keşke toplasaydım dersin eğer bu sefer toplasan ve dolar düşse lan keşke bekleseydim dersin. Piyasa şuan aşırı hararetli millet ne yapacağını şaşırdı ekonomik kriz kapıda diyorlar.
Kardeşim asıl sıkıntı aslında dolar değil bu Corona olayları bitse piyasaya yeni malzemeler gelse zaten piyasa kendi kendine ucuzlar

Pc almayı düşmüyorum 6bin civarı ama şu an dolar çok artdı ve corna virüsü var sizce toplanır mı
Kesinlikle sistem toplama sitelerine bile girmeyin :D. Ufak çaplı bir kalp krizi yaşarsınız :D. Bu aralar dünya ekonomisi çöküşte tabii bundan payını fazla alan ülkelerden biri de Türkiye. O yüzden bileşenler çok pahalandı. Şöyle 3-4 ay sabrederseniz aynı fiyata daha iyi sistem toplarsınız.

Kardeşim asıl sıkıntı aslında dolar değil bu Corona olayları bitse piyasaya yeni malzemeler gelse zaten piyasa kendi kendine ucuzlar
Zamanında papaz olayları vardı bizimkiler yakalamıştı casusluk yaparken o zaman dolar 4 civarıydı 5.70 olmuştu bu olaylardan sonra. Korona bitse başka tantana çıkar.Düşer diye beklesem de düşmüyor ne yapalım

Zamanında papaz olayları vardı bizimkiler yakalamıştı casusluk yaparken o zaman dolar 4 civarıydı 5.70 olmuştu bu olaylardan sonra. Korona bitse başka tantana çıkar.Düşer diye beklesem de düşmüyor ne yapalım
Kardeşim dediğim gibi salgın yüzünden piyasada mal yok yani mal olmayınca kalan mallarda artıyor şimdi virüs olayları biterse piyasa yeniden çeşitlenir ve piyasa belli bir doygunluğa ulaşınca tekrar eski fiyatlara döner

Kardeşim dediğim gibi salgın yüzünden piyasada mal yok yani mal olmayınca kalan mallarda artıyor şimdi virüs olayları biterse piyasa yeniden çeşitlenir ve piyasa belli bir doygunluğa ulaşınca tekrar eski fiyatlara döner
İnşallah dediğin gibi olur şu an beklemekten başka yapabileceğimiz bir şey yok gerçi bu hastalık da ne kadar sürecek o da muamma

Donanım arşivinin son topladığı sistemi almakta kararsız kalınca almadım. Keşke alsaydım diyorum fakat diğer yandada gidişat çok kötü durumdayken, cepteki parayı bağlamak çok mantıklı değildi. Toplanan sistem 1000 tl karlıydı neredeyse. Kampanyalı dahi çıksa fiyatlar ülke şartlarına göre yüksek. Sen kendin toplarsan dahada yüksek. Bence bu pozisyonda evde tıkılıp kalmanın etkisiyle sıkıldım diye pc toplayıp para bağlamak mantıksız. En azından şu kriz dönemi geçsin. Nasıl olsa parça üretilir ve gelir. Ama bu dönemde sıkıntıya düşersen ve pc satmak istersen çok zarar edersin.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,563
Üyeler
190,932
Son üye
ensmrt98
Geri