Beyler bu anakart iyi mi ? Asus dışında farklı markadan almayı düşünmüyorum. 9800x3d işlemciyle kullanacam.
Son düzenleme:
Hocam toplayacağım sistemde bütün parçalar top seviye. O yüzden anakartı da yakışır bir şekilde üst seviye almayı düşünüyordum. Bu anakarta ne açıdan X çipsetli anakartlardan daha iyi dediniz ?baktım da ürün çoğu x chipsetli anakarttan daha iyiymiş. Ama yine de bu kadar üst segment anakarta ihtiyacınız yoksa daha bütçe dostu bir anakart almanızı öneririm.
Hocam toplayacağım sistemde bütün parçalar top seviye. O yüzden anakartı da yakışır bir şekilde üst seviye almayı düşünüyordum. Bu anakarta ne açıdan X çipsetli anakartlardan daha iyi dediniz ?
Asus dışı anakart düşünmüyorum diye belirtmiştim
Sebep?Asus dışı anakart düşünmüyorum diye belirtmiştim
msi anakart kullandım ram slotları yandı. gigabyte ekran kartı aldım mosfetleri yandı. Asus'tan aldığım hiçbir üründe sıkıntı yaşamadım.Sebep?
bence msi da benzer bir kartı çok daha ucuza bulabilirsiniz özellikle indirimde ama param var harcamaya da çekinmiyorum diyorsanız çekin gitsin.Asus dışı anakart düşünmüyorum diye belirtmiştim
Modele göre değişir.msi anakart kullandım ram slotları yandı. gigabyte ekran kartı aldım mosfetleri yandı. Asus'tan aldığım hiçbir üründe sıkıntı yaşamadım.
tamamen şans alacağınız asus ürünlerdede aynı sorunu yaşayabilirsiniz bende msi da hiç bir sıkıntı yaşamadım meselamsi anakart kullandım ram slotları yandı. gigabyte ekran kartı aldım mosfetleri yandı. Asus'tan aldığım hiçbir üründe sıkıntı yaşamadım.
onlarca model var msi da mesela godlike var en giriş modelde var değişir bende asus kullanıyorum çoğu parçamı ama bu modeli rog b850 ye tercih ederim, üstelik globalde de çok daha pahalı bizde rog nedense bir tık daha pahalı.msi anakart kullandım ram slotları yandı. gigabyte ekran kartı aldım mosfetleri yandı. Asus'tan aldığım hiçbir üründe sıkıntı yaşamadım.