Yardım Şu anakart alınır mı ?

ürün çok güzel fakat bu fiyatı hak etmiyor bence x870e veya x670e almanı tavsiye ederim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

baktım da ürün çoğu x chipsetli anakarttan daha iyiymiş. Ama yine de bu kadar üst segment anakarta ihtiyacınız yoksa daha bütçe dostu bir anakart almanızı öneririm.

baktım da ürün çoğu x chipsetli anakarttan daha iyiymiş. Ama yine de bu kadar üst segment anakarta ihtiyacınız yoksa daha bütçe dostu bir anakart almanızı öneririm.
Hocam toplayacağım sistemde bütün parçalar top seviye. O yüzden anakartı da yakışır bir şekilde üst seviye almayı düşünüyordum. Bu anakarta ne açıdan X çipsetli anakartlardan daha iyi dediniz ?

16+2+2 faz düzenine sahip ryzen 9950x bile rahatlıkla kullanır hatta oc yapabilirsiniz 3 tane gen5 m2 yuvası var ve 5x m2 yuvası var mosfetleri çok büyük arka çıkışları mükemmel thunderbolt desteği var ve vrm ler dandik değil 90A lik kaliteli vrm ler var.

msi anakart kullandım ram slotları yandı. gigabyte ekran kartı aldım mosfetleri yandı. Asus'tan aldığım hiçbir üründe sıkıntı yaşamadım.
tamamen şans alacağınız asus ürünlerdede aynı sorunu yaşayabilirsiniz bende msi da hiç bir sıkıntı yaşamadım mesela

msi anakart kullandım ram slotları yandı. gigabyte ekran kartı aldım mosfetleri yandı. Asus'tan aldığım hiçbir üründe sıkıntı yaşamadım.
onlarca model var msi da mesela godlike var en giriş modelde var değişir bende asus kullanıyorum çoğu parçamı ama bu modeli rog b850 ye tercih ederim, üstelik globalde de çok daha pahalı bizde rog nedense bir tık daha pahalı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,172,800
Üyeler
186,243
Son üye
Mehmet512
Geri